-216,00€ AKCIA
BCNA306E3SN chladnička kombi vst. BEKO
BCNA306E3SN chladnička kombi vst. BEKO
BCNA306E3SN chladnička kombi vst. BEKO

BCNA306E3SN chladnička kombi vst. BEKO

Chladnička kombi, Neo Frost; sklenené police, držiak fliaš; 3 zásuvky v mrazničke; zmena smeru otvárania; antibakteriálne tesnenie dverí, R600; posuvné uchytenie dvierok; kovová chrbát; aktívny modré svetlo, dotykový displej...

Množstvo:
zľava 216,00 €
Kód produktu: 23450
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Slnko v chladničke, ktoré uchová vitamíny aj chuť

Špeciálny svetelný režim priehradky HarvestFresh ™ kopíruje striedanie svetla a tmy počas celého dňa. To udrží v chode prirodzené procesy v ovocí a zelenine, takže sa uchová viac vitamínov i chuti, než ako keby boli len zavreté v tme. Vďaka tomu nie je potrebné každý deň nakupovať a zdravá desiata je stále pri ruke.

2x lepší ako jednoduchý NoFrost

NeoFrost ™ sú dva chladiace okruhy. Jeden v mrazáku drží suchý studený vzduch, druhý v chladničke zase ideálnu vlhkosť. Nemieša sa tak vzduch medzi chladničkou a mrazničkou, tým pádom potraviny v chladničke neoschýnajú, nemiešajú sa pachy a potraviny vydržia dlhšie čerstvé. Navyše mrazničku nie je potrebné odmrazovať a v chladničke sa na zadnej stene netvoria nepríjemné kvapky.

Signalizácia otvorených dverí

Pripomenie sa, že nie je zatvorená

Ak ostanú dvere chladničky dlhšie otvorené, spustí sa zvukový signál až do ich zatvorenia. To obmedzuje zvýšenie vnútornej teploty aj spotreby.

Klzné pánty

Jednoduchá inštalácia a perfektný vzhľad

Klzné pánty, ktoré spájajú vonkajšie a vnútorné dvere vstavanej chladničky, zaisťujú jednoduchú inštaláciu a perfektný vzhľad kuchyne bez medzier.

Držiak fliaš

Ľahšie skladovanie fliaš v chladničke

Praktický držiak štyroch fliaš šetrí miesto v chladničke, fľaše sa nikam nekotúľajú, a pritom sa dajú jednoducho vybrať.

Kovová zadná stena chladničky

Nižšia spotreba a stálejšia teplota

Kovová zadná stena vo vnútri chladničky vyzerá jednak pekne, ale tiež prispieva k nižšej spotrebe chladničky. Tým, že akumuluje chlad, dokáže lepšie udržať stálu vnútornú teplotu a rýchlejšie vyrovnať rozdiel teplôt po otvorení chladničky.

FastFreeze

Rýchle zmrazenie pre dlhšiu čerstvosť

Zmrazenie FastFreeze šetrne a rýchlo zamrazí potraviny, takže nedôjde k výraznej zmene ich štruktúry. Po rozmrazení sú potraviny chutnejšie a vyzerajú lepšie.

LED osvetlenie

Úsporné a jasné osvetlenie

LED osvetlenie má na rozdiel od klasickej žiarovky jasnejšiu farbu svetla, ale aj nižšiu spotrebu energie, pretože sa nezahrieva.

BEKO
40042449

Dátový hárok

Energetická trieda
F
No frost
áno
Zameniteľné otváranie
áno
LED osvetlenie
áno
Farba
Biela
Záruka
24 mesiacov
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

BCNA306E3SN chladnička kombi vst. BEKO