-291,12€ AKCIA
SP40802EU2 chlad.kombi vst. WHIRLPOOL
SP40802EU2 chlad.kombi vst. WHIRLPOOL
SP40802EU2 chlad.kombi vst. WHIRLPOOL

SP40802EU2 chlad.kombi vst. WHIRLPOOL

...

Množstvo:
zľava 291,12 €
Kód produktu: 63204
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Space Management Všetok priestor, ktorý potrebujete. Inovatívny dizajn tejto chladničky s mrazničkou Whirlpool poskytuje všetok priestor a flexibilitu, ktoré potrebujete na pohodlné a jednoduché skladovanie potravín a nápojov.
Priečinok na fľaše Bezpečné skladovanie. Táto chladnička Whirlpool poskytuje dokonalý priestor pre skladovanie vašich fliaš, so špecializovaným priečinkom na fľaše vo dverách chladničky.
Energy Saving Ultra rýchla obnova teploty. Inovatívna technológia EnergySaving poskytuje ultra rýchlu obnovu teploty, vďaka čomu zaručí nizku spotrebu energie a predĺžený čas čerstvosti.
Sklenené poličky Vášeň pre krásu v každom detaile. Táto chladnička Whirlpool obsahuje sklenené poličky navrhnuté tak, aby v sebe spájali krásu a funkčnosť a poskytovali vám ten najúplnejší zážitok, aký si len dokážete predstaviť.
Fresh Control Čerstvejšie, na dlhšie. Jedinečná technológia 6. SMYSL Fresh Control dynamicky upravuje úroveň vlhkosti a teplotu v mrazničke, aby zabezpečila dlhotrvajúcu čerstvosť (až 4-krát dlhšie).
Stop Frost Odmrazenie za jednu minútu.
Zabudnite na tvorbu námrazy vo vašej mrazničke so systémom Stop Frost. Pre odmrazenie jednoducho vyberte kolektor a opláchnite ho pod prúdom studenej vody už za 1 minútu.
Everest Vysoká kombinovaná chladnička Everest poskytuje jedinečný priestor na skladovanie.
Prázdninový režim Dovolenka bez starostí. Režim dovolenky umožňuje nastaviť chladničku s mrazničkou do pohotovostného režimu, keď ste na dovolenke.
Oddeľovač fliaš Bezpečné skladovanie. Táto chladnička Whirlpool poskytuje dokonalý priestor pre skladovanie vašich fliaš, so špecializovaným priečinkom a držiakom na fľaše vo dverách chladničky.
Reverzné dvere Obojstranné závesy dverí pre väčšiu univerzálnosť, aby sa hodili k usporiadaniu vašej kuchyne - nastavte si otváranie vľavo alebo vpravo.
Teplotný alarm Navrhnuté pre váš pokoj. Teplotný alarm vás varuje, ak nastane zvýšenie teploty vo vnútri vašej chladničky, vďaka čomu sa vyhnete potenciálnemu poškodeniu potravín.
Ventilácia Táto chladnička Whirlpool je vybavená ventilátorom, ktorý zabezpečuje plynulé a rovnomerné prúdenie vzduchu vo vnútri vášho spotrebiča.
35 dB(A) S hlučnosťou 35 dB zaručuje táto chladnička pokojné a tiché prostredie v kuchyni.
Prepážka v zásuvke Flexibilné skladovanie. Táto chladnička Whirlpool je vybavená užitočnou zásuvkou na ovocie a zeleninu s prepážkou na rozdelenie priestoru.
Fast Cooling Rýchle chladenie. Teplota vo vnútri chladničky sa po uložení nových potravín okamžite zníži. Zabudované senzory automaticky upravujú teplotu chladenia, čím zabezpečujú nízku spotrebu energie a dlhšiu čerstvosť.
Fresh Box+ Ovocie a zelenina zostanú čerstvé až 15 dní*. Zásuvka s integrovaným posúvnym ovládačom pre reguláciu vlhkosti, ktorý vám umožní udržať ovocie a zeleninu čerstvé až 15 dní*. *Založené na úbytku hmotnosti a vizuálnej kvalite s ohľadom na bežné ovocie a zeleninu. Interný testovací postup.
Priečinok na mliečne výrobky Starostlivosť o mliečne výrobky. Táto chladničkaWhirlpool je vybavená priestranným špecializovaným priečinkom, ktorý je vyhradený pre mliečne výrobky.
Elektronický systém ovládania Výnimočný výkon. Táto chladnička s mrazničkou Whirlpool disponuje elektronickým systémom ovládania, ktorý zabezpečuje nastavenie správnych parametrov kedykoľvek, vďaka čomu ponúka dokonalý výkon a kontrolu teplotu.
Energetická trieda E Skvelá energetická účinnosť.
Svojou energetickou triedou E vám tento spotrebič Whirlpool umožní vychutnať si skvelý výkon aj nižšiu spotrebu energie.
LED osvetlenie Ideálneosvetlenie. Energeticky efektívne LED svetlo osvetľuje vnútro chladničky, čím umožňuje jednoduchšie nájsť to, čo hľadáte.
Fast Freeze Rýchle mrazenie. Funkcia Fast Freeze nastaví teplotu v mrazničke až o 10 stupňov nižiu než je najnižšie nastavenie, aby zmrazila jedlo rýchlo a zachovala jeho nutričné hodnoty.
Less Frost Zabudnite na tvorbu námrazy. Inovatívna technológia Less Frost disponuje unikátnym výparníkom, umiestneným okolo vnútorných bočných stien mrazničky a nie medzi zásuvkami, vďaka čomu zabezpečí radikálnu redukciu tvorby námrazy.
Koľajničky na zásuvke chladničky Ladný pohyb. Táto chladnička s mrazničkou Whirlpool disponuje koľajničkami na zásuvkách, vďaka čomu zabezpečí jemný a ladný pohyb.
FreshBox 0° Zachová čerstvosť vašich najchúlostivejších potravín na dlhšiu dobu! Teplota okolol 0 °C zaručuje ideálne podmienky pre skladovanie vášho čerstvého mäsa a rýb, vďaka udržiavaniu stálej teploty a ochrane chuti, textúry a nutričných hodnôt vášho jedla.
Objem 380 - 430 l Všetok priestor, ktorý potrebujete. Táto chladnička Whirlpool je navrhnutá tak, aby poskytovala všetok priestor, ktorý potrebujete na pohodlné skladovanie potravín a nápojov.
WHIRLPOOL
40044455

Dátový hárok

Energetická trieda
E
Farba
Biela
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

SP40802EU2 chlad.kombi vst. WHIRLPOOL