Nest Hub (2nd gen) Chalk Google
Nest Hub (2nd gen) Chalk Google

Nest Hub (2nd gen) Chalk Google

Google Home Hub. Ten má 7-palcový dotykový displej a hlavne je usadený priamo v reproduktore. Výhodou kombinácie tabletu a reproduktora je bezpochyby to, že máte nielen zvukovú odozvu, ktorú ponúka Google Home, ale aj odozvu obrazovú. Displej neustále zobrazuje čas a ďalšie dôležité informácie. Dotyková obrazovka rozširuje možnosti súčasného as...
73,91 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 48010
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Google Home Hub. Ten má 7-palcový dotykový displej a hlavne je usadený priamo v reproduktore. Výhodou kombinácie tabletu a reproduktora je bezpochyby to, že máte nielen zvukovú odozvu, ktorú ponúka Google Home, ale aj odozvu obrazovú. Displej neustále zobrazuje čas a ďalšie dôležité informácie. Dotyková obrazovka rozširuje možnosti súčasného asistenta od Google, hlasové ovládanie klasických činností podporovaných Google Assistant, ako je napríklad už spomínané vyhľadávanie na internete, používanie Kalendára, Emailu, prezerania obrázkov v aplikácii Fotky, sledovanie YouTube či počúvanie hudby, je podporované tiež. Inteligentnú domácnosť môže pomocou Home Hub ovládať viac členov domácnosti, pričom každý z nich bude na základe funkcie rozpoznávania hlasu Voice Match dostávať personalizované výsledky.
Podobným zariadením je aj Google Nest Hub Max, ktorý prináša väčšiu obrazovku s uhlopriečkou 25,7 cm a detekciou okolitého jasu, výkonné stereo reproduktory v kombinácii s trojpalcovým subwooferom na zadneS oboma možnosťami centrálnej jednotky je možné prepojiť zariadenia, či sú to smart televízory, alebo prehrávače hudby, žiarovky, kúrenie a ďalšie inteligentné spotrebiče. Google Assistant momentálne podporuje viac ako desať tisíc zariadení.j strane. Okrem hlasového a dotykového ovládania pridáva ešte možnosť použitia gest.


Konektivita
Podporované OS
 Android , iOS
Kompatibilita
 Google Assistant
Napájanie
 Zo siete
Pripojenie
Pripojenie
 Bluetooth , WiFi
Využitie
Rozšíriteľnosť
 Otvorený systém
Oblasť využitia
 Osvetlenie, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti
GOOGLE
35055607
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Nest Hub (2nd gen) Chalk Google

73,91 €
S DPH