ROG CETRA TRUE WIRELESS ASUS
ROG CETRA TRUE WIRELESS ASUS

ROG CETRA TRUE WIRELESS ASUS

Asus ROG Cetra True Wireless Užite si hranie bez obmedzenia. Herné slúchadlá Asus ROG Cetra True Wireless vás potešia svojim bezdrôtovým pripojením s nízkou latenciou aj dlho výdržou batérie. V neposlednom rade ale aj perfektným zvukom, ktorý bude bohatý a čistý, najmä v strednom a vysokom frekvenčnom rozsahu, zatiaľ čo silné basy v...
98,29 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 72648
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Asus ROG Cetra True Wireless

Užite si hranie bez obmedzenia. Herné slúchadlá Asus ROG Cetra True Wireless vás potešia svojim bezdrôtovým pripojením s nízkou latenciou aj dlho výdržou batérie. V neposlednom rade ale aj perfektným zvukom, ktorý bude bohatý a čistý, najmä v strednom a vysokom frekvenčnom rozsahu, zatiaľ čo silné basy vás ešte viac vtiahnu do deja hry.

- Herný režim
- Active Noise Cancelation (ANC)
- Výdrž batérie až 27 hodín
- Technológia rýchleho nabíjania
- Dotykové ovládanie
- Vodeodolnosť IPX4

Ponorte sa do boja
Hybridné technológie ANC a bezdrôtové pripojenie s nízkou latenciou zaručia, že z herného nasadenia len tak nevypadnete, a navyše si užijete pohlcujúci zvukový zážitok. Ekvalizér a špeciálne vyladené 10mm ovládače ASUS Essence dodávajú vášmu hernému zvuku ďalšiu vrstvu kvality a až 27 hodín výdrže batérie, bezdrôtové nabíjanie a vodeodolnosť IPX4 vám umožnia hrať, nech už ste kdekoľvek.

Bezdrôtová sloboda
Herný režim môžete aktivovať jednoduchým dotykom alebo pomocou programu Armory Crate, čo umožňuje pripojenie s nízkou latenciou a väčšiu synchronizáciu medzi prehrávaním zvuku a videa pre konkurenčné hranie.
ASUS
45020199

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

ROG CETRA TRUE WIRELESS ASUS

98,29 €
S DPH