Fascinujúca damašková oceľ
Damašková oceľ je nesmierne odolný materiál tvorený z viacej druhov ocele a ďalších kovov. Na jeho leštenom, alebo lepenom povrchu je jasná a zreteľná štruktúra týchto striedajúcich sa vrstiev.
Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostriu ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky. Ergonomická protišmyková rukoväť pre bezpečnú aj pohodlnú prácu.
Damašková oceľ je nesmierne odolný materiál tvorený z viacej druhov ocele a ďalších kovov. Na jeho leštenom, alebo lepenom povrchu je jasná a zreteľná štruktúra týchto striedajúcich sa vrstiev.
Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostriu ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky. Ergonomická protišmyková rukoväť pre bezpečnú aj pohodlnú prácu.
Každý nôž je starostlivo zabalený. Nože zo série MV v pevných papierových krabičkách a nože zo série DMS v elegantných drevených boxoch.