AKCIA
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS
TE653M11RW espresso SIEMENS

TE653M11RW espresso SIEMENS

Espresso, 15 bar, iAroma System, aromaDouble Shot, farebný displej coffeeSelect, keramický mlynček, 2 šálky naraz: espresso a káva, speciality: Americano a Flat White, 2 uživ. profily, filter Brita, nádoba na mléko, strieborný...

1 179,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 21156
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Siemens EQ.6 plus TE653M11RW

Pripravte si šálku lahodnej kávy v pohodlí svojho domova. S Espresso Siemens EQ.6 plus TE653M11RW v striebornom vyhotovení nemusíte chodiť do kaviarní, aby ste si dopriali pôžitok z výborného nápoja. Plne automatický spotrebič ho zvládne pripraviť tak, ako ho máte najradšej, stačí mu pomocou stlačenia tlačidla oznámiť, na čo máte práve chuť. Jedinečná technológia systému iAroma urobí zvyšok za vás. Espresso vám pomocou funkcie oneTouch rýchlo a pohodlne naservíruje silné espresso, klasickú kávu, espresso macchiato, výborné cappuccino aj smotanové latte macchiato alebo špecialitu Americano a Flat White.

Kvalitný mlynček

Espresso Siemens EQ.6 disponuje maximálnym príkonom 1 500 W, tlak čerpadla dosahuje 15 barov. Voda na prípravu kávy je doplňovaná do 1,7 l vyberateľného zásobníka na vodu opatreného vodným filtrom BRITA. Filter účinne predlžuje životnosť spotrebiča tým, že redukuje obsah vápnika vo vode a zároveň filtruje látky ovplyvňujúce chuť a vôňu kávy. Kávovar je vybavený 300 g zásobníkom na kávové zrná a kvalitným mlynčekom z vysoko odolnej keramiky. Vďaka mlynčeku si zvolíte z mnohých stupňov mletia optimálnu hrubosť.

Jednoduchá údržba

Výber kávových aj mliečnych nápojov prebieha pomocou farebného coffeeSelect Displeja a jednoduchého navolenia dotykom. Nielen, že môžete individuálne nastaviť teplotu nápoja, ale aj veľkosť šálky - individualCup. Nastavíte jej naplnenie podľa vašich potrieb. Pripravte si napríklad dve šálky espresso alebo kávy naraz. O bezpečnú prevádzku sa postará detská a teplotná poistka. Údržba prebieha rýchlo a ľahko vďaka odnímateľným častiam a príslušenstvu obsahujúcemu čistiace a odvápňovacie tablety a sadu na údržbu plne automatických kávovarov.

Kľúčové vlastnosti

  • Jediným tlačidlom pripravíte 2 mliečne špeciality naraz - oneTouch DoubleCup
  • Automatické čistenie parou a optimálna hygiena s funkcii autoMilk Clean
  • Systém iAroma: vychutnajte si lahodnú kávu vďaka unikátnej technológii
  • Príprava kávy nebola nikdy jednoduchšia vďaka plne farebnému a intuitívnemu displeju CoffeeSelect
  • Extra silná káva s menej horkou chuťou vďaka dvojitému procesu mletia a sparovania: aromaDouble Shot

Intuitívne ovládanie

Spotrebič je vybavený coffeeSelect Displejom, na ktorom si vyberáte pomocou dotykového senzoru svoj obľúbený nápoj. Voľba prebieha pomocou funkcie oneTouch, ktorá jediným stlačením tlačidla pripraví všetky kávové i mliečne špeciality. Či už máte chuť na espresso, cappuccino, latte macchiato alebo ďalšie. Priebeh prípravy sa zobrazí na LCD displeji. Podľa vlastných preferencií si nastavíte hrubosť mletia, tvrdosť vody a ďalšie potrebné parametre pre vytvorenie ideálnej šálky. Následne máte možnosť uložiť si nastavenia 2 vašich obľúbených nápojov.


 

Kvalitný keramický mlynček

Spotrebič je na hornej strane vybavený priehľadným 300 g zásobníkom na kávové zrná. Vždy tak máte prehľad, kedy je potrebné zásobník doplniť. Veko udržuje arómu kávy. O namletie kávy presne podľa gusta sa postará kvalitný a odolný keramický mlynček ceramDrive. Nastavte si stupeň mletia podľa chuti. K dispozícii je tiež separátny zásobník na mletú kávu.


 

Mliečne špeciality

Príprava mliečnej špeciality prebieha pomocou funkcie OneTouch. Inovovaný napeňovač mlieka vytvorí jemnú penu. Sami sa môžete rozhodnúť, či pripojíte dodanú 0,5 l nádobu na mlieko alebo použijete iný spôsob, napr. škatuľu na mlieko. Výpust kávy aj mlieka je nastaviteľný, aby ste mohli pohodlne používať 14 cm vysoké poháre na Latte Macchiato. O čistenie mliečneho systému je postarané vďaka plne automatickému parnému čisteniu po každej príprave nápoja - autoMilk Clean.


 

Vyberateľná sparovacia jednotka

Údržba je naporúdzi s vyberateľnou sparovacou jednotkou a automatickým čistiacim a odvápňovacím systémom Calc n clean. Rovnako jednoducho vyčistíte pod tečúcou vodou alebo v umývačke tiež oddeliteľnú trysku na mlieko, odnímateľnú odkvapkávaciu mriežku s kontajnerom na sparenú kávu. Pri zapnutí a vypnutí prebehne automatický čistiaci program. Praktický je ukazovateľ počtu zostávajúcich šálok pred výmenou vodného filtra, odvápnením a čistením.

Technické parametre

Retro Nie
Príkon espressa 1500 W
Farba
strieborná
SMART
Nie
Značka kvality dTest Áno
Odnímateľný zásobník vody Áno
Značky Siemens
Displej
Áno
Tlak čerpadla
15 bar
Typ espressa automat
Typ stolný
Použitie kapsúl kapsule nemožno použiť
Nastaviteľná teplota kávy Áno
Zásobník na mlieko
Áno
Použitie mletej kávy Áno
Použitie zrnkovej kávy Áno
Tryska na paru
Nie
Nastavenie sily kávy Áno
Cappuccino a Caffe Latte jedným stlačením Áno
Tryska na horúcu vodu
Áno
Čistenie a odvápnenie
áno
Nahrievanie šálok
Nie
Mlynček na kávu Áno
Nádoba mlynčeka hermeticky uzavretá Áno
Príprava dvoch šálok naraz Áno
Sparovacia jednotka vyberateľná
Typ kávomlynčeka keramický
Objem zásobníka na vodu 1.7 l
Objem zásobníka na zrn. kávu 300 g
SIEMENS
41010648

Dátový hárok

Maximálny príkon
1500 W
Farba
Strieborná
Hmotnosť
9.9 kg
Parný tlak
15 bar
Zásobník na kávu
áno
Automatické odvápňovanie
áno
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

TE653M11RW espresso SIEMENS

1 179,00 €
S DPH