Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Obdĺžnikový masívny klát s rozmermi 40 x 30 x 6 cm z bukového dreva je ideálnym doplnkom pre porciovanie mäsa i krájanie zeleniny a ďalších surovín. Vyrobené v ČR.
56,90 €
S DPH
50 na sklade
Množstvo:
Kód produktu: 79970
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je pri príprave pokrmu základ. K porciovaniu mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitný drevený klát na porciovanie.

Špalok na mäso G12 – najlepšia voľba pre porciovanie

Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčikom na mäso, drevo netupí ich ostrie. Klát na porciovanie využijete aj pri naklepávaní mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení klátu na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

Porciovanie mäsa nožom G21 na kláte na mäso G21.

Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu

Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho špalku G21 použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti.

Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Bukový klát na porciovanie je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.

Steaky na kláte na mäso G21 s nožom G21 Damascus.

Ako sa starať o drevené kláty na mäso

Aby vám klát na porciovanie vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, dosku na krájanie môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nevysychalo.

TIP: Pred krájaním/sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.

Hlavné prednosti

  • Kvalitný drevený klát na porciovanie s hrúbkou 6 cm
  • Chuťovo neutrálne bukové drevo
  • Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčikov
  • Vyrobené v Českej republike

Špecifikácie

  • Materiál: bukové drevo
  • Rozmery (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
  • Hmotnosť: 5,3 kg
360fly
635430
50 položky

16 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Doska na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

56,90 €
S DPH