AKCIA
SAGE SJB615 BLUICER (ODŠŤAV.+MIXÉR 2v1) + predĺžená záruka o 12 mesiacov
SAGE SJB615 BLUICER (ODŠŤAV.+MIXÉR 2v1) + predĺžená záruka o 12 mesiacov
SAGE SJB615 BLUICER (ODŠŤAV.+MIXÉR 2v1) + predĺžená záruka o 12 mesiacov

SAGE SJB615 BLUICER (ODŠŤAV.+MIXÉR 2v1) + predĺžená záruka o 12 mesiacov

Unikátny mixér a odšťavovač v jednom prevedení Tri prístroje na jednej základni 4 prednastavené programy 5 prednastavených rýchlostí 1,5l nádoba na mixovanie z TritanuTM, BPA free Nožový systém Kinetix spevnený titánom Odšťavovanie priamo do pohára 88 mm extra veľký plniaci otvor napr. na celé jablká

Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 20501
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Jedinečnosť

BLUICER SAGE SJB615 je jedinečný špeciálnym nožovým systémom Kinetix, intuitívnym ovládaním, ale aj použitými materiálmi a príslušenstvom. Robustná základňa zaisťuje veľmi tichý chod bez vibrácií. Nádoba mixéra je vyrobená z Tritanu™ (Kopolyester Eastman Tritan™). Jedná sa o BPA-Free kopolymér, ktorý sa používa na výrobu domácich spotrebičov, ktoré sú predurčené vydržať aj extrémnu záťaž a môžu byť opakovane umývané v umývačke na riad. Produkty vyrobené z Tritan™ sú odolné proti nárazu a poškriabaniu a zostanú čistejšie a odolnejšie aj po niekoľkých stovkách cyklov v umývačke na riad.
Navyše Bluicer ako jediný výrobok na trhu kombinuje 3 produkty v jednom: štandardný mixér, smoothie mixér a odšťavovač. Spolu s vákuovým nástavcom "the Vac-Q" (dá sa zakúpiť samostatne) tvorí unikátny domáci spotrebič na prípravu zdravých nutri drinkov v tej najvyššej možnej kvalite.

Skvelé funkcie

The 3X Bluicer má 4 prednastavené obľúbené programy a 5 rýchlostí, na prípravu skvelých smoothies, kokteilov a ovocných štiav.
 

Nožový systém Kinetix

Nožový systém Kinetix spevnený titánom dosahuje pri plnom zaťažení rýchlosť až 300km/h a spoločne s jedinečným tvarom nádoby dokáže spracovať akékoľvek potraviny v ľubovoľnej kombinácii. Unikátny tvar dna nádoby zaisťuje vždy dokonalé spracovanie všetkých potravín bez tzv. mŕtvych miest, kde by potraviny mohli uviaznuť.

Mixovanie vo vákuu (voliteľné)

Mixovanie vo vákuovom prostredí sa stáva najdokonalejšou metódou k rozmixovaniu potravín a zužitkovaniu maximálneho množstva enzýmov, ktoré je možné z nich získať.
Vďaka vákuu sú v hotovom drinku všetky ingrediencie zmiešané a aj po dlhšej dobe nenastáva oddelenie tekutiny od peny. Bežné mixovanie nedokáže zabrániť usadzovaniu "ťažšej tekutiny" na dne pohára a oddeľovanie "ľahšej" dužiny-peny, ktorá sa drží v hornej časti pohára.
Či už hneď, alebo až po nejakom čase, sa rozhodnete svoj Bluicer vybaviť vákuovým nástavcom, môžete si ho zakúpiť samostatne - typové označenie vákuového nástavca "the Vac-Q" je SBL002 (tento nástavec nie je súčasťou balenia).
Kombinuje odšťavovač a mixér v jednom
Zliatina ušľachtilých kovov a antikor
Prednastavené programy na mixovanie a odšťavovanie
LCD Displej

+ predĺžená záruka o 12 mesiacov

SAGE
41011041

Dátový hárok

Maximálny príkon
1000 W
Zásobník na šťavu
3L
Displej
áno
Farba
Sivá
Hmotnosť
3,5 kg
Záruka
+ 12 mesiacov predľžená záruka po registrácii na stránke výrobcu
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

SAGE SJB615 BLUICER (ODŠŤAV.+MIXÉR 2v1) + predĺžená záruka o 12 mesiacov