AKCIA
SBL920 STOLNÝ MIXÉR SAGE + predĺžená záruka o 12 mesiacov
SBL920 STOLNÝ MIXÉR SAGE + predĺžená záruka o 12 mesiacov

SBL920 STOLNÝ MIXÉR SAGE + predĺžená záruka o 12 mesiacov

Stolný super mixér pre spracovanie potravín, drvenie ľadu, mletie, mixovanie a prípravu zeleninových polievok s presným nastavením rýchlosti mixovania Príkon 2400 W 2,0l nádoba na mixovanie z TritanuTM, BPA free 0,7l cestovný hrnček na smoothie s viečkom, vyrobený z TritanuTM, BPA free Nožový systém s v...

Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 20934
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
LCD displej s odpočítavaním doby mixovania
2l nádoba na mixovanie z Tritanu™, BPA free
Nožový systém výkonnými špeciálne tvarovanými nerezovými nožmi
Vysoko odolný kovový hriadeľ

Nožový systém

Nožový systém dosahuje pri plnom zaťažení rýchlosť až 300 km/h. Spoločne s jedinečným tvarom nádoby dokáže spracovať akékoľvek potraviny v ľubovoľnej kombinácii. Unikátny tvar dna nádoby zaisťuje vždy dokonalé spracovanie všetkých potravín bez tzv. mŕtvych miest, kde by potraviny mohli uviaznuť. Oproti bežným mixérom vytvára mixér SAGE SBL920 the Super Q™ menšie častice rozmixovaných potravín. Táto super jemná textúra zvyšuje vstrebávanie výživových látok obsiahnutých v rozmixovaných potravinách a navyše je lahodnejšia pri konzumácii.

Skvelé funkcie

The SuperQ má 12 prednastavených rýchlostí pre dokonalé a presné mixovanie potraviny. Mixér dokáže napríklad najemno namlieť múku, alebo čerstvé korenie. 
 

Vysoko výkonný motor

Vďaka kvalitnému a výkonnému motorou dokáže namlieť múku, pripraviť lahodné a krémové zelené smoothie, alebo dokonca aj zeleninovú polievku vďaka špeciálnemu programu SOUP.

Jedinečnosť

Mixér SAGE SBL920 the Super Q™ je jedinečný špeciálnym nožovým systémom, intuitívnym ovládaním, ale aj použitými materiálmi a príslušenstvom. Robustná kovová základňa zaisťuje tichý chod bez vibrácií. Nádoba mixéra je vyrobená z Tritanu™​ j (Kopolyester Eastman Tritan ™). Ide o BPA-Free kopolymér, ktorý je odolný, používaný na výrobu domácich spotrebičov, ktoré môžu vydržať extrémnu záťaž a byť opakovane umývané v umývačke na riad. Produkty vyrobené z Tritan™ sú odolné proti nárazu a poškriabaniu a zostanú čistejšie a odolnejšie aj po niekoľkých stovkách cyklov v umývačke na riad.
Navyše ako jediný mixér na trhu kombinuje 3 produkty v jednom: štandardný mixér, smoothie mixér s malou nádobou vhodnou na cesty a s vákuovým nástavcom bude výsledok mixovania v tej najvyššej možnej kvalite.
 

Vakuový nástavec SBL002 ( nie je súčasťou balenia )

Mixovanie vo vákuovom prostredí sa stáva najdokonalejšou metódou k rozmixovaniu potraviny a zužitkovaniu maximálneho množstva enzýmov, ktoré z mixovaných potravín možno získať.
Vďaka vákuu sú v hotovom drinku všetky ingrediencie zmiešané a aj po dlhšej dobe nenastáva oddelenie tekutiny od peny. Bežné mixovanie nedokáže zabrániť usadzovaniu "ťažšej tekutiny" na dne pohára a oddeľovaniu "ľahšej" dužiny-peny, ktorá sa drží v hornej časti pohára.

​Nástavec VAC-Q sa dá dokúpiť samostatne.

+ predĺžená záruka o 12 mesiacov

SAGE
41009713

Dátový hárok

Počet rýchlostí
12
Maximálny príkon
2400 W
Displej
áno
Farba
Sivá
Záruka
+ 12 mesiacov predľžená záruka po registrácii na stránke výrobcu
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

SBL920 STOLNÝ MIXÉR SAGE + predĺžená záruka o 12 mesiacov