Roborock S8 Black
Roborock S8 Black
Roborock S8 Black
Roborock S8 Black
Roborock S8 Black

Roborock S8 Black

Chytrý robotický vysávač v elegantnej čiernej farbe poteší funkciou mopovania, presnou LiDAR navigáciou aj senzormi pre rozpoznanie prekážok

Množstvo:
Kód produktu: 41468
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Popis produktu

Robotický vysávač s funkciou mopovania Roborock S8 Black je skvelým pomocníkom pre odstránenie nečistôt z akéhokoľvek povrchu – vďaka vysokému saciemu výkonu mu neuniknú ani tie najmenšie čiastočky. Pýši sa precíznou navigačnou technológiou LiDAR, pomocou ktorej si mapuje miestnosť, a schopnosťou vyhnúť sa prekážkam. Umožňuje nastavenie zakázaných zón či neviditeľných stien aj naplánovanie času upratovania. Bez problémov si poradí taktiež s viacposchodovou domácnosťou. Ovládanie je možné prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Odstráni každú nečistotu

Produkt dokáže vďaka neuveriteľnej sacej sile 6000 Pa odstrániť akúkoľvek nečistotu, či už sa jedná o prach, vlasy či srsť vašich maznáčikov. Ľahko si poradí aj s menšími čiastočkami.

Kvalitné kefy

Robot je vybavený dvojitou gumovou kefou DualRoller™ Brush, ktorá sa môžu pochváliť vysokou šetrnosťou k dreveným podlahám, dlaždiciam i kobercom. Naviac je odolná voči namotávaniu vlasov.
Kvalitné kefy

Mop a vysávač v jednom

Roborock S8 Black zvládne nielen vysávať, ale taktiež mopovať. Pri vytieraní využíva technológiu sonických vibrácií VibraRise® a podlahy tak zanecháva krásne lesklé.

Mop a vysávač v jednom

Skvelá orientácia v priestore

Vysávač sa pýši špičkovým navigačným systémom PreciSense™ LiDAR, zásluhou ktorého sa skvelo orientuje v priestore, a technológiou Reactive 3D Obstacle Avoidance pre rozpoznanie prekážok v svetlejších aj tmavších miestnostiach. Viacúrovňové mapovanie potom zaisťuje rozpoznávanie jednotlivých poschodí domu.

Skvelá orientácia v priestore

Ovládanie telefónom

Vstavaný Wi-Fi modul umožňuje jednoduché ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, v ktorej je možné nastaviť zakázané zóny či neviditeľné steny alebo naplánovať čas upratovania.

Ovládanie telefónom

XIAOMI
S6V52-00

Dátový hárok

Hlučnosť
64 dB(A)
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Roborock S8 Black