ROG GLADIUS III Wireless ASUS
ROG GLADIUS III Wireless ASUS

ROG GLADIUS III Wireless ASUS

Asus ROG Gladius III Wireless Herná myš Asus ROG Gladius III Wireless sa stane dokonalým parťákom každého herného nadšenca. Poskytne hneď 3 spôsoby pripojenia, veľmi presný optický snímač a takmer nulovú latenciu. Spoľahnúť sa tak môžete na bezkonkurenčnú presnosť a pohodlie, ktoré je docielené prepracovaným ergonomickým tvarom.
85,19 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 72658
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Asus ROG Gladius III Wireless
Herná myš Asus ROG Gladius III Wireless sa stane dokonalým parťákom každého herného nadšenca. Poskytne hneď 3 spôsoby pripojenia, veľmi presný optický snímač a takmer nulovú latenciu. Spoľahnúť sa tak môžete na bezkonkurenčnú presnosť a pohodlie, ktoré je docielené prepracovaným ergonomickým tvarom.

- Rozlíšenie optického senzora až 26000 DPI
- 3 možnosti pripojenia - ultrarýchle 2,4 GHz, energeticky úsporné Bluetooth a káblové pripojenie
- Kompatibilný s mechanickými aj optickými mikrospínačmi Omron
- Flexibilný ROG Paracord kábel
- Ultra hladký pohyb je zaručený 100% TPFE nožičkami
- Laserom gravírované logo + RGB podsvietenie

Máte na výber
Hrajte neobmedzene, z 3 rôznych režimov pripojenia myši Gladius III Wireless si rozhodne vyberiete ten, ktorý vám a vašej hre bude najviac vyhovovať. Využiť môžete ultrarýchle 2,4 GHz pripojenie, energeticky úsporné Bluetooth alebo pripojenie cez USB kábel.

Asymetrický dizajn
Asymetrický dizajn myši Gladius III je vhodný pre pravorukých hráčov a rôzne štýly úchopu. Poskytuje pohodlie, ktoré pretrváva. Celková hmotnosť myši je o celých 30% nižšia ako u predchodcu, čo umožňuje rýchlejšie a plynulejšie ovládanie.
ASUS
45020208

ROG GLADIUS III Wireless ASUS

85,19 €
S DPH