TUF GAMING M4 Wireless ASUS
TUF GAMING M4 Wireless ASUS

TUF GAMING M4 Wireless ASUS

Asus TUF Gaming M4 Wireless pre víťazstvo v hre Herná optická myš Asus TUF Gaming M4 Wireless vás nadchne. Ak patríte medzi herných nadšencov počítačových hier, tak určite neprehliadnete túto úžasnú hernú myš Asus M4 Wireless. Táto skvelá myš s perfektným úchopom funguje pre vás - nie proti vám. Súperi nebudú mať šancu. - Nast...
49,14 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 72652
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Asus TUF Gaming M4 Wireless pre víťazstvo v hre
Herná optická myš Asus TUF Gaming M4 Wireless vás nadchne. Ak patríte medzi herných nadšencov počítačových hier, tak určite neprehliadnete túto úžasnú hernú myš Asus M4 Wireless. Táto skvelá myš s perfektným úchopom funguje pre vás - nie proti vám. Súperi nebudú mať šancu.

- Nastaviteľné DPI
- 6 programovateľných tlačidiel
- rozlíšenie 12000 DPI
- Antibakteriálny povrch

Skvelé herné rozlíšenie
Rozlíšenie 12000 DPI je veľmi vysoké, budete bleskovo zvládať rýchle herné manévre. Plusom je tlačidlo DPI pre štvorúrovňové nastavenie citlivosti.

Naprogramujte si ju k víťazstvu
Celkom 6 tlačidiel si môžete naprogramovať, naučíte ich, čo majú robiť. Slúži na to aj vstavaná pamäť, ktorá si zapamätá vaše vyladené nastavenia. ASUS Gaming M4 Wireless bola jednoducho stvorená pre hráčov a všetkým možným prispôsobená na to, aby im pomáhala vyhrávať.

Antibakteriálny chránič
Povrchy a bočné tlačidlá sú chránené novou iónovou striebornou úpravou ASUS Antibacterial Guard, čo zaisťuje vysokú antibakteriálnu ochranu a pomôže vašej myši, aby zostala čistá a hygienická.
ASUS
45020210

TUF GAMING M4 Wireless ASUS

49,14 €
S DPH