fenix 7 Pro Solar Sl. GR Stain. Steel BK
fenix 7 Pro Solar Sl. GR Stain. Steel BK

fenix 7 Pro Solar Sl. GR Stain. Steel BK

DLHÁ VÝDRŽ BATÉRIE VĎAKA SOLÁRNEMU DOBÍJANIU Až 22 dní prevádzky v režime smart hodiniek so solárnym dobíjaním 3 hodiny denne na priamom slnečnom svetle (50 000 luxov). A až 73 hodín v režime GPS so solárnym dobíjaním (za predpokladu 50 000 luxov po celý čas osvetlenia). LED SVIETIDLO Pri slabom osvetlení vás podrží vsta...
822,10 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 78923
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
DLHÁ VÝDRŽ BATÉRIE VĎAKA SOLÁRNEMU DOBÍJANIU
Až 22 dní prevádzky v režime smart hodiniek so solárnym dobíjaním 3 hodiny denne na priamom slnečnom svetle (50 000 luxov). A až 73 hodín v režime GPS so solárnym dobíjaním (za predpokladu 50 000 luxov po celý čas osvetlenia).

LED SVIETIDLO
Pri slabom osvetlení vás podrží vstavané svietidlo s niekoľkými LED diódami, premenlivou intenzitou a zábleskovým svetlom, ktoré sa zladí s vašim tempom. LED svietidlo je praktickým a bezpečnostným prvkom hodiniek.

SKÓRE BEHU DO KOPCA (HILL SCORE)
Funkcia meria schopnosti behu do kopca a vyhodnocuje priebežný pokrok na základe hodnoty VO2 Max a histórie tréningov. Meria silu pri behu do prudkých stúpaní a vytrvalosť pri dlhých stúpaniach a ukazuje výsledné skóre na základe výkonu v priebehu času.

SKÓRE VYTRVALOSTI (ENDURANCE SCORE)
Funkcia meria schopnosť vydržať dlhodobú záťaž a kombinuje tréningové dáta zo všetkých športových aktivít. Ľahšie potom pochopíte, ako tréningy ovplyvňujú vašu celkovú vytrvalosť. Toto dynamické meranie využíva hodnotu VO2 Max, krátkodobé/dlhodobé tréningové záťaže a ďalšie faktory, aby ukázalo, ako sa vám zlepšuje kondícia.

PORADCA PRE JET LAG
Minimalizujte účinky pásmovej choroby pomocou pokynov týkajúcich sa vystavenia svetlu, spánku a cvičenia.

MERANIE BEŽECKÉHO VÝKONU
Sledujte, aký výkon na trase vydávate. Lepšie si rozvrhnete úsilie a presnejšie vyladíte tréning.

MERANIE PULZU ZO ZÁPÄSTIA
Hodinky nepretržite zhromažďujú údaje o vašej srdcovej frekvencii, aby pomohli určiť, aké úsilie vynakladáte na svoje aktivity. Získate tak lepší prehľad o svojom celkovom zdraví, regenerácii a tréningovom výkone vďaka meraniu variability pulzu (HRV) počas spánku. Ide o nový optický pulzomer 5. generácie s podporou pokročilých meraní ako napr. snímanie pulzu pri plávaní, ktorý je doplnený o PULSE OX snímač pre meranie okysličenosti krvi, aby ste zistili, ako sa prispôsobujete nadmorskej výške.

SLEDOVANIE MNOŽSTVA AKTIVÍT
+30 nových profilov aktivít vrátane tímových športov, profilov napr. pre hokej, futbal, basketbal a pod.. Ďalšie nové dostupné profily pokrývajú športy ako lukostreľba, bojové športy, motocross, ale napríklad aj raketové športy ako stolný tenis, badminton a iné.
Garmin
30024189

fenix 7 Pro Solar Sl. GR Stain. Steel BK

822,10 €
S DPH