Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White
Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White

Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White

Výkonné inteligentné hodinky Xiaomi Mi Watch S1 Active majú 1,43" okrúhly AMOLED displej a kvalitné prevedenie z z polyamidu vystuženým sklenenými vláknami. Prijímajú signál GPS, Beidou, Galileo, GLONASS a QZSS, sú vodotesné s certifikáciou 5ATM a pri bežnom používaní vydržia až 12 dní na jedno nabitie. Disponujú technológiou NFC, možnosťou Bluetooth volania, pripojením Wi-Fi a Bluetoth 5.2, meria srdcový tep, hladinu kyslíka v krvi a monitorujú spánok, energiu tela aj stres. Ponúka 117 športový

139,00 €
S DPH
Na ceste
Množstvo:
Kód produktu: 63725
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White

Väčší displej, čistejšie detaily.

Väčši a čistejší 1,43″ AMOLED displej ponúkne farebný a plynulý zážitok z prezerania. K dispozícií máte populárny Always On pre pohodlnú kontrolu času kedykoľvek. Dôležité upozornenia ako prichádzajúce hovory, pripomienky a športové notifikácie sa Vám zobrazia čitateľne aj na ostrom slnku.

Kovové telo, ľahké a pohodlné!

Nové štýlové a ľahké kovové telo pre zdôraznenie fitness zamerania hodiniek. S hmotnosťou len 36,3g Vám budú Xiaomi Watch S1 Active asistovať pri tréningu bez limitov. Vďaka trom farebným variantom a vymeniteľným remienkom si hodinky viete vždu zladiť k svojmu outfitu.

Prispôsobte si hodinky podľa seba!

Viac ako 200+ ciferníkov rôznych kategórií z ktorých si môžete vybrané ciferníky ešte viac prispôsobiť svojim potrebám

Navrhnuté po športovcov ako ste Vy!

Podpora 19 profesionálnych športových režimov ako napr. basketball, plávanie, tennis, HIIT a taktiež viac ako 100 športových režimov s profesionálnymi údajmi o cvičení. Presné meranie a analýza údajov ako srdcový tep, priemerné tempo, spálené kalórie spravia Vaše tréningy efektívnejšie. Navyše vodeodolnosť až do 5ATM.

Vyhradené tlačidlo pre priamy prístup k športovým režimom!

Naprogramujte si špeciálne tlačidlo SPORT pre rýchly prístup k Vášmu obľúbenému tréningu. Navyše hodinky dokážu automaticky rozoznať aktivitu ako bežiaci pás, behanie a chôdzu.

Duálny systém GPS sledovania.

Zabudovaný Dual Bad GNSS čip podporuje až päť hlavných satelitných služieb: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo a QZSS. Vďaka optimalizovanému algoritmu určia polohu rýchlejšie a presnejšie vďaka čomu získate profesionálne štatistiky.

Dlhotrvajúca výdrž batérie!

Zabudnite na starosti o výdrž hodiniek vďaka batérií s kapacitou 470mAh s nizkou spotrebou vďaka algoritmu s umelou inteligenciou. navyše hodinky nabijete vďaka magnetickej stanici už za 2,5h. Výdrž batérie až 12 dní pri bežnom používaní, 24+ dní v úspornom režime a 30 hodín v režim GPS.

Voľné ruky vďaka Bluetooth volaniam!

Vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktoru sú Bluetooth® volania podporované na Xiaomi Watch S1 Active! Keď športujete vonku a situácia Vám nedovoľuje vytiahnuť mobil, môžete zdvihnúť alebo položiť hovor len jedným tlačidlom.

Starostlivosť o Vaše zdravie, 24/7.

 24 h monitorovanie tepu s využitím multi kanálového PPG bio senzora. Vďaka vylepšenému hardvéru a algoritmu je senzor presnejší a poskytuje presné merania Vášho tepu aj pri aktivitách ako je vysoko intenzívny tréning alebo trail behanie a upozorní Vás ak je Váš tep až moc vysoký. Taktiež automatiky ukladajú Váš kľudový tep po dobu 30 dní a konštantne sleduje zlepšenia vďaka cvičeniu.

Celodenné meranie okyslyčenia krvi!

Sledujte si hodnoty SpO₂ pre svoj kľud a prehľad o zdravý. Nový model hodiniek podporuje 24 hodinové nepretržité sledovanie SpO₂, pričom frekvenciu merania si veite nastaviť v aplikácií.

Pokročilé sledovanie spánku. Spite lepšie pre lepšie výkony! Funkcia sledovania spánku bola taktiež zlepšená a zvýšila sa presnosť až o 35%. Taktiež pribudla podpora monitorovania dlhého spánku v noci a monitorovanie krátkych zdriemnutí počas dňa. Zaznamenávanie si svojich spánkových režimov Vám pomôže zlepšiť si spánok a tým aj zvýšiť svoju výkonnosť v tréningu.

Nestresujte, rozdýchajte to! Majte stály prehľad o úrovni svojho stresu na dennej úrovni a taktiež získate 30-dňový prehľad o úrovniach stresu, čo Vám pomôže zlepšiť balanc v súkromý a práci. Uvoľnite sa vďaka dychovým cvičeniam, ktoré sa Vám zobrazia na hodinkách v trvaní 1 až 5 minút.

 

XIAOMI
X-WTC-S1ACTGL-WHI
Nový produkt

Xiaomi Watch S1 Active GL Moon White

139,00 €
S DPH