AKCIA
BCNA306E4SN vstavaná chladnička BEKO
BCNA306E4SN vstavaná chladnička BEKO
BCNA306E4SN vstavaná chladnička BEKO

BCNA306E4SN vstavaná chladnička BEKO

Neo Frost Kombinácia s mrazákom **** dole; sklenené police, držiak fliaš; 3 zásuvky v mrazničke; zmena smeru otvárania dverí, R600a; posuvné uchytenie dverí; kovová zadná časť; HarvestFresh, dotykový displej...

769,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 43191
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Slnko v chladničke, ktoré uchová vitamíny aj chuť

Špeciálny svetelný režim priehradky HarvestFresh ™ kopíruje striedanie svetla a tmy počas celého dňa. To udrží v chode prirodzené procesy v ovocí a zelenine, takže sa uchová viac vitamínov i chuti, než ako keby boli len zavreté v tme. Vďaka tomu nie je potrebné každý deň nakupovať a zdravá desiata je stále pri ruke.

2x lepší ako jednoduchý NoFrost

NeoFrost ™ sú dva chladiace okruhy. Jeden v mrazáku drží suchý studený vzduch, druhý v chladničke zase ideálnu vlhkosť. Nemieša sa tak vzduch medzi chladničkou a mrazničkou, tým pádom potraviny v chladničke neoschýnajú, nemiešajú sa pachy a potraviny vydržia dlhšie čerstvé. Navyše mrazničku nie je potrebné odmrazovať a v chladničke sa na zadnej stene netvoria nepríjemné kvapky.

Tichý, úsporný a spoľahlivý

ProSmart ™ invertorový kompresor je tým správnym srdcom chladničky. Oproti štandardnému kompresoru má až 4x tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie chladničky po niekoľko rokov.

Extra tiché chladničky

Pre kľudnú domácnosť

Extra tiché chladničky sú ideálne do domácností, kde kuchyňa je spojená s obývačkou. Už nikdy nebudete počuť hlasné bzučanie chladničky a nebude vás rušiť pri relaxovaní.

Klzné pánty

Jednoduchá inštalácia a perfektný vzhľad

Klzné pánty, ktoré spájajú vonkajšie a vnútorné dvere vstavanej chladničky, zaisťujú jednoduchú inštaláciu a perfektný vzhľad kuchyne bez medzier.

Holiday režim

Úsporný režim, keď ste na dovolenke

S režimom Holiday sa vypne chladiaca časť a pobeží len mraznička. Zásoby tak zostanú stále pri ľadu, rovnako ako spotreba chladničky.

FastFreeze

Rýchle zmrazenie pre dlhšiu čerstvosť

Zmrazenie FastFreeze šetrne a rýchlo zamrazí potraviny, takže nedôjde k výraznej zmene ich štruktúry. Po rozmrazení sú potraviny chutnejšie a vyzerajú lepšie.

Eco funkcia

Úsporný režim, keď sa chladnička neotvára

Ak je aktivovaná funkcia Eco a chladnička sa po dobu šiestich hodín a viac neotvára, sama sa prepne do energeticky úsporného režimu.

LED osvetlenie

Úsporné a jasné osvetlenie

LED osvetlenie má na rozdiel od klasickej žiarovky jasnejšiu farbu svetla, ale aj nižšiu spotrebu energie, pretože sa nezahrieva.

Signalizácia otvorených dverí

Pripomenie sa, že nie je zatvorená

Ak ostanú dvere chladničky dlhšie otvorené, spustí sa zvukový signál až do ich zatvorenia. To obmedzuje zvýšenie vnútornej teploty aj spotreby.

BEKO
40043873

Dátový hárok

Energetická trieda
E
LED osvetlenie
áno
Farba
Biela
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

BCNA306E4SN vstavaná chladnička BEKO

769,00 €
S DPH