-164,00€
Beko Beyond B5RCNA406LXBW
Beko Beyond B5RCNA406LXBW
Beko Beyond B5RCNA406LXBW
Beko Beyond B5RCNA406LXBW
Beko Beyond B5RCNA406LXBW
Beko Beyond B5RCNA406LXBW

Beko Beyond B5RCNA406LXBW

60cm kombinovaná NeoFrost Beko Beyond chladnička

695,00 €
859,00 €
S DPH
skladom
Doprava zdarma
Množstvo:
zľava 164,00 €
Kód produktu: 69774
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
HarvestFresh™

Chráni ovocie a zeleninu pred skazením

Svetelný režim priehradky HarvestFresh™ kopíruje striedanie slnečného svetla a tmy počas celého dňa. To udržuje prirodzené procesy v ovocí a zelenine, takže sa uchová viac vitamínov aj chuti, ako keby boli zatvorené len v tme. Uskladnené ovocie a zelenina sa neskazia tak rýchlo, ich čerstvosť vydrží dlhšie a to uľahčí časté nakupovanie.

HarvestFresh™
NeoFrost™

2x lepší ako jednoduchý NoFrost

NeoFrost ™ sú dva chladiace okruhy. Jeden v mrazáku drží suchý studený vzduch, druhý v chladničke zase ideálnu vlhkosť. Nemieša sa tak vzduch medzi chladničkou a mrazničkou, tým pádom potraviny v chladničke neoschýnajú, nemiešajú sa pachy a potraviny vydržia dlhšie čerstvé. Navyše mrazničku nie je potrebné odmrazovať a v chladničke sa na zadnej stene netvoria nepríjemné kvapky.

NeoFrost™
AeroFlow

Menej nakupovania vďaka šetrnému chladeniu

AeroFlow™ je šetrná cirkulácia chladného vzduchu v priestore chladničky, ktorá uchová jedlo dlhšie čerstvé. Chladný vzduch o stálej teplote obklopuje potraviny v celom priestore chladničky rovnomerne a teplota medzi jednotlivými policami sa tak nelíši ako u bežnej chladničky. Navyše vzduch nefúka priamo na potraviny, takže neoschýnajú. Potraviny vďaka Aeroflow™ vydržia dlhšie, uchovávajú si svoju chuť i živiny.

AeroFlow
Kovová zadná stena chladničky

Nižšia spotreba a stálejšia teplota

Kovová zadná stena vo vnútri chladničky vyzerá jednak pekne, ale tiež prispieva k nižšej spotrebe chladničky. Tým, že akumuluje chlad, dokáže lepšie udržať stálu vnútornú teplotu a rýchlejšie vyrovnať rozdiel teplôt po otvorení chladničky.

Kovová zadná stena chladničky
EverFresh+®

Až 3x dlhšie čerstvé ovocie a zelenina

Ovocie a zelenina vädne rýchlejšie, ak je v prostredí, kde sa mení teplota a vlhkosť. Priehradka EverFresh + ® má preto špeciálnu cirkuláciu vzduchu, ktorá vo vnútri udržuje stálu vyššiu vlhkosť a nižšiu teplotu. Ovocie a zelenina tak zostávajú dlhšie čerstvé, šťavnaté a chrumkavé.

EverFresh+®
Multizóna (kombinované chladničky)

Chladnička alebo mraznička, čo je práve potrebné

S multizónou je možné mať chladničku alebo mrazničku naviac. Môžete ju nastaviť ako mrazničku s teplotou -18 °C alebo ako chladničku s teplotou +4 °C. A ak idete na dovolenku, je možné multizónu vypnúť úplne alebo naopak, nechať zapnutú len multizónu s nastavením teploty pre chladničku alebo mrazničku podľa aktuálnej potreby.

Multizóna (kombinované chladničky)
FreshGuard® filter

Čistá chladnička bez zápachu a baktérií

FreshGuard® eliminuje až 90% zápachu, miešanie pachov potravín a v kombinácii s UV žiarením si poradí aj s baktériami. Potraviny sú tak v ideálnom prostredí, kde zostanú dlhšie čerstvé.

FreshGuard® filter
HomeWhiz

Schlaďte chladničku, kým nakupujete

S aplikáciou HomeWhiz budete mať kontrolu nad chladničkou aj na diaľku. Umožňuje nastavenie teploty v chladničke cez telefón, čo využijete najmä pri nákupe, ale posiela aj notifikácie, ktoré ušetria spotrebovanú energiu. Včas tak zistíte, či v chladničke výrazne nevzrástla teplota alebo či nie sú dvere chladničky zle zatvorené.

HomeWhiz
Eco funkcia

Úsporný režim, keď sa chladnička neotvára

Ak je aktivovaná funkcia Eco a chladnička sa po dobu šiestich hodín a viac neotvára, sama sa prepne do energeticky úsporného režimu.

Eco funkcia
Holiday režim

Úsporný režim, keď ste na dovolenke

S režimom Holiday sa vypne chladiaca časť a pobeží len mraznička. Zásoby tak zostanú stále pri ľadu, rovnako ako spotreba chladničky.

Holiday režim
BottleFlex

Nastaviteľný držiak fliaš

Držiak fliaš BottleFlex je možné upraviť podľa obsahu chladničky. Buď ho môžete zavesiť do inej police alebo zložiť a umiestniť na policu.

BottleFlex
Možnosť otočenia otvárania dverí

Otočíte dvere a prispôsobíte kuchyni

U chladničiek Beko môžete otočiť smer otvárania dverí jednoduchým prehodením pántov. Chladnička sa tak dá kedykoľvek prispôsobiť inému umiestneniu.

Možnosť otočenia otvárania dverí
Signalizácia otvorených dverí

Pripomenie sa, že nie je zatvorená

Ak ostanú dvere chladničky dlhšie otvorené, spustí sa zvukový signál až do ich zatvorenia. To obmedzuje zvýšenie vnútornej teploty aj spotreby.

Signalizácia otvorených dverí
SmoothFit pánty

Rovnaká šírka otvorenej chladničky ako zatvorenej

Smoothfit pánty zaisťujú otvorenie dverí bez nábehu. Tým šetria miesto a umožňujú mať chladničku hneď vedľa kuchynskej linky.

SmoothFit pánty

Fotografie sú iba ilustračné.

BEKO
7524820001
3 položky
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Beko Beyond B5RCNA406LXBW

695,00 €
859,00 €
S DPH