AKCIA
ABB682F1AF mraznička šufl. vstav. AEG
ABB682F1AF mraznička šufl. vstav. AEG
ABB682F1AF mraznička šufl. vstav. AEG

ABB682F1AF mraznička šufl. vstav. AEG

Mraziak šuflíkový, vstavaný, trieda A+, objem 95 l, akum. doba 20 hod., zmraz. kapacita 17 lg/24 hod., manuálne odmrazovanie, funkcia Frostmatic, vizuálny a akustický signál vysokej teploty, svetelné a akustické upozornenie otvorených dverí, farba biela, rozmery VxŠxH: 81,5 x 59,6 x 55 cm...

549,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 42913
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Kompaktná mraznička sa ľahko zmestí do vašej kuchyne. Môžete ju umiestniť presne tam, kde vám to vyhovuje. Napriek tomu ponúka veľa vnútorného priestoru na zmrazenie potravin. Je to skvelé riešenie, ako použiť čo najviac priestoru.

Táto kompaktná mraznička sa zmestí kamkoľvek

Kompaktná mraznička so štíhlym dizajnom sa poľahky zmestí, kamkoľvek chcete. Ideálna veľkosť, keď potrebujete mrazničku, ktorá nezaberá príliš veľa priestoru.

AEG - Vstavaná mraznička - ABB682F1AF

Spravujte funkcie a teplotu s elektronickým ovládaním

Elektronické ovládanie umožňuje vykonávať presné úpravy teploty a ďalších funkcií a zároveň poskytuje aj okamžitú spätnú väzbu o vašich úpravách na digitálnom ovládacom paneli.

AEG - Vstavaná mraznička - ABB682F1AF

Dokonale čerstvé potraviny vďaka funkcii Frostmatic

Po vložení čerstvých potravín do mrazničky spustí funkcia Frostmatic maximálny mraziaci výkon, aby sa potraviny zmrazili čo najrýchlejšie a neprišli tak o svieži vzhľad a skvelú chuť. Potom sa mraznička vráti k štandardnému nastaveniu.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče AEG s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

AEG
40042021

Dátový hárok

Energetická trieda
F
Farba
Biela
Rozmery
55 cm
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

ABB682F1AF mraznička šufl. vstav. AEG

549,00 €
S DPH