AKCIA
APLOMB WH/A/90 odsávač pár ELICA
APLOMB WH/A/90 odsávač pár ELICA

APLOMB WH/A/90 odsávač pár ELICA

ELICA APLOMB je prvým plne vertikálnym odsávačom pár, ktorý ponúka ešte väčšie plochu zachytávajúce pary vzniknuté pri varení. ELICA APLOMB je vyrobený z kvalitného tvrdeného skla. Odsávač pár (digestor) ponúka veľký výkon od 275-495 m3 / h a v intenzívnom výkone dokonca 680 m3 / h a nízku hlučnosť 51-71 db (A). Samozrejmosťou je si...
569,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 43074
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
ELICA APLOMB je prvým plne vertikálnym odsávačom pár, ktorý ponúka ešte väčšie plochu zachytávajúce pary vzniknuté pri varení. ELICA APLOMB je vyrobený z kvalitného tvrdeného skla. Odsávač pár (digestor) ponúka veľký výkon od 275-495 m3 / h a v intenzívnom výkone dokonca 680 m3 / h a nízku hlučnosť 51-71 db (A).

Samozrejmosťou je signalizácia nutnosti čistenia tukových a uhlíkových filtrov. Odsávač pár je tiež vybavený funkciou Temporizace - automatické vypnutie odsávača pár.

Odsávač pár (digestor) je opatrený osvetlením STRIP LED 1x3W a teplotou 3500K

Odsávač pár (digestor) je vybavený tukovým filtrom ALU.

Pre recirkuláciu je možné odsávač pár (digestor) doplniť o uhlíkový filter LONG LIFE. Tento uhlíkový filter je veľmi účinný pachový filter, ktorý má schopnosť vlastnej regenerácie a vydrží až 3 roky, zatiaľ čo štandardné filtre majú priemernú životnosť medzi 3 a 6 mesiacmi. Ak chcete zachovať tieto vlastnosti, filter vyžaduje iba jednoduchú údržbu: musí byť každé 2 alebo 3 mesiace umývať teplou vodou a jemným mydlovým prípravkom, (alebo v umývačke riadu pri 65 stupňoch Celzia) a vysušený v rúre 10 minút pri 100 stupňoch Celzia.

V moderných obytných priestoroch stále viac dochádza k prepojeniu kuchyne a obývacieho priestoru. Vďaka svojmu kompaktnému, lineárnemu a elegantnému dizajnu sa Aplomb dobre integruje do dnešného moderného dizajnu, bez toho aby sa vzdal dobrého výkonu.
Vizuálne ľahkosť prístroja Aplomb je koncipovaná tak, aby vyhovovala najnovšiu ELICA technológiu Multi-d Capture, ktorá umožňuje zachytávať výpary vzniknuté pri varení z troch strán (zospodu a zo strany). Ešte väčšia odsávacie plocha pre špičkový výkon.
Predný sklenený panel sa vďaka svojmu plochému tvaru veľmi ľahko čistí. Aplomb bol navyše navrhnutý tak, aby bola jeho údržba jednoduchá a bezpečná: akonáhle je panel otvorený, je možný priamy prístup k vnútornej časti digestora bez akejkoľvek prekážky a tukové filtre možno vybrať jednoduchým vysunutím.
Dokonca jeho ovládanie je intuitívne a jednoduché vďaka novému dotykovému ovládaniu, ktoré je vybavené funkciou Temporizace, ktorá spotrebiteľovi umožňuje nastaviť automatické vypnutie vybranej rýchlosti po vopred nastavenom čase.

Odsávač pár má už v balení biely dekoratívne komín.

Uhlíkový filter na objednávku - CFC0140343
ELICA
40043720
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

APLOMB WH/A/90 odsávač pár ELICA

569,00 €
S DPH