AKCIA
GETUP IX/A/90 odsávač pár ELICA
GETUP IX/A/90 odsávač pár ELICA

GETUP IX/A/90 odsávač pár ELICA

Odsávač pár je vyrobený z nerezovej ocele. V zasunuté pozícii nenarušuje čisté línie kuchyne. Odsávač pár (digestor) ponúka výkon od 260 - 530 m3 / h a v intenzívnom odťahu až 630/750 m3 / h s hlučnosťou od 43 - 67 db (A). Osvetlenie varnej plochy je zabezpečené STRIP LED s výkonom 1x7W s teplotou 3500K Odsávač pár (dig...
2 299,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 43053
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Odsávač pár je vyrobený z nerezovej ocele. V zasunuté pozícii nenarušuje čisté línie kuchyne. Odsávač pár (digestor) ponúka výkon od 260 - 530 m3 / h a v intenzívnom odťahu až 630/750 m3 / h s hlučnosťou od 43 - 67 db (A).

Osvetlenie varnej plochy je zabezpečené STRIP LED s výkonom 1x7W s teplotou 3500K

Odsávač pár (digestor) je vybavený tukovým filtrom ALU.

Samozrejmosťou je signalizácia nutnosti čistenia tukových a uhlíkových filtrov.

Odsávač pár GETUP je vybavený pripojením k Wi-Fi sieti, po pripojení k domácej sieti je možné odsávač pár ovládať pomocou aplikácie ELICA CONNECT a aj pomocou hlasového ovládania ak je v dome nainštalované.

Pomocou aplikácie je možné odsávač spustiť a meniť intenzitu odsávania, ale tiež zapnúť osvetlenie a zmeniť jeho intenzitu. Aplikácia Vás tiež upozorní na včasnú údržbu tukových a uhlíkových filtrov.

Pre recirkuláciu je možné odsávač pár (digestor) doplniť o jeden z dvoch uhlíkový filter LONG LIFE alebo LONG LIFE HP. Tento uhlíkový filter je veľmi účinný pachový filter, ktorý má schopnosť vlastnej regenerácie a vydrží až 3 roky, zatiaľ čo štandardné filtre majú priemernú životnosť medzi 3 a 6 mesiacmi. Ak chcete zachovať tieto vlastnosti, filter vyžaduje iba jednoduchú údržbu: musí byť každé 2 alebo 3 mesiace umývať teplou vodou a jemným mydlovým prípravkom, (alebo v umývačke riadu pri 65 stupňoch Celzia) a vysušený v rúre 10 minút pri 100 stupňoch Celzia. Uhlíkový filter LONG LIFE HP ponúka väčšiu účinnosť, jeho údržba je však rovnaká.

Odsávač pár (digestor) ELICA GETUP je ostrůvkovým odsávačom, ktorý vám vo vašej kuchyni pomôže pri varení zachovať čistý vzduch a po skončení varenia ""zmizne"" v pracovnej ploche a nebude tak rušiť dizajn celého priestoru.

Maximálna sloboda štýle dizajnu, priestoru a ovládanie odsávača pár, ktorý sa vysunie z pracovnej kuchynskej dosky iba ak je naozaj potrebný.

Odsávač pár (digestor) GETUP je vhodný do každého dizajnového štýlu všetkých kuchýň a ponecháva voľnosť dizajnérovej predstave pre vašu maximálnu spokojnosť. Pokiaľ odsávač pár (digestor) nie je potrebný, úplne zmizne v pracovnej doske. Vďaka rôznym druhom povrchovej úpravy (čierna a sklo, nerezová oceľ, úprava liatina) a úžasná verzia NAKED, ktorú je možné prispôsobiť všetkým materiálom pracovných dosiek.


Ovládanie odsávač pár GETUP je neuveriteľne prirodzené.
Užívateľské rozhranie dotykového ovládania je praktické a vždy pred vašimi očami a všetky funkcie možno ovládať jednoduchým dotykom.

Uhlíkový filter na objednávku - KIT0166444
ELICA
40043741
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

GETUP IX/A/90 odsávač pár ELICA

2 299,00 €
S DPH