AKCIA
NIKOLATESLA FIT BL/A/70 odsávač ELICA
NIKOLATESLA FIT BL/A/70 odsávač ELICA
NIKOLATESLA FIT BL/A/70 odsávač ELICA

NIKOLATESLA FIT BL/A/70 odsávač ELICA

ELICA NIKOLATESLA FIT nová varná doska s integrovaným odsávačom pár od Elica navrhnutý dizajnérom spoločnosti ELICA FABRIZIO Cris, ktorá mala byť oficiálne predstavená na veľtrhu Eurocucina 2020. ELICA NIKOLATESLA FIT je vyrobený z čierneho bezpečnostného skla. Systém odťahu, vybavený centrálnym ventilátorom, môže dosiahnuť veľmi vysokú úroveň v...
1 999,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 43006
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
ELICA NIKOLATESLA FIT nová varná doska s integrovaným odsávačom pár od Elica navrhnutý dizajnérom spoločnosti ELICA FABRIZIO Cris, ktorá mala byť oficiálne predstavená na veľtrhu Eurocucina 2020. ELICA NIKOLATESLA FIT je vyrobený z čierneho bezpečnostného skla. Systém odťahu, vybavený centrálnym ventilátorom, môže dosiahnuť veľmi vysokú úroveň výkonnosti z hľadiska zachytávanie výparov, úrovne hluku a energetickej účinnosti. Vďaka priamej komunikácii s varnou doskou dostane NIKOLATESLA FIT informácie prichádzajúce z varnej zóny a automaticky nastaví ideálne hodnoty odťahu. K dispozícii je tak v režime odťahu, tak aj recirkuláciu, varná doska bola navrhnutá tak, aby ju bolo možné nainštalovať aj kuchynské skrinky so šírkou len 60 cm. Varná doska je vybavený veľmi pohodlným dotykovým ovládaním posuvným (slider).

Odsávač pár (digestor) ELICA NIKOLATESLA FIT ponúka 3 rýchlostí a 2 intenzívne výkony (booster). Výkon odsávania 195 - 360 m3 / h a v intenzívnom výkone 515/620 m3 / h zaisťuje dostatočný výkon i pre náročných kulinárske varenie s hlučnosťou od 47 - 62 db (A).

Odsávač pár (digestor) je vybavený tukovým filtrom ALU.

Odsávač pár možno pomocou recirkulačné inštalačnej sady KIT0167756 alebo KIT0167757 použiť aj v režime recirkulácie.

ELICA NIKOLATESLA FIT má 4 varné zóny s výkonom 1,2 - 3kW. Pre pohodlné varenie je vybavený funkciami:

TOUCH CONTROL - JEDNODUCHÝM DOTYKOM NA PANELI JE MOŽNÉ ovládať nezávisle JEDNOTLIVÉHO VARNEJ ZÓNY.

POWER BOOSTER - FUNKCIA POWER BOOSTER umožňuje použitie viacerých ENERGIE, KTORÁ urýchli proces VARENIE AKO TREBA priviesť väčšie množstvo vody do bodu varu.

Residual HEAT INDICATOR - ŠPECIÁLNE SVETELNÉ KONTROLKY varujú, že VARNÁ ZÓNA JE EŠTE TEPLÁ, a to aj potom CO BOLA vypnút.

TIMER - VĎAKA programovateľnému časovačov JE MOŽNÉ RIADIŤ ČAS PRÍPRAVY A VARENIE. PO DOKONČENÍ BUDE DOSKA VYSTAVOVAŤ AKUSTICKEJ VAROVANIE A AUTOMATICKY VYPNE PRÍSLUŠNOU VARNÚ ZÓNU.

EGG TIMER - ČASOVAČ s akustickým signálom NEZÁVISLÝ NA varných zónach.

SAFE ACTIVATION & CHILD LOCK - S varnými doskami SE VAŠE KUCHYŇA STÁVA OVEĽA BEZPEČNEJŠIU varnej dosky sa zopne IBA V PRÍPADE, ŽE JE NA VARNÚ ZÓNU položenú HRNIEC A DETSKÁ POISTKA ZABRÁNI VAŠIM DEŤOM NÁHODNE ZAPNÚŤ VARNÚ DOSKU, TÝM ŽE zablokuje všetky ovládacie prvky.

COLD SURFACE - VĎAKA INDUKČNÝ TECHNOLÓGIU sa zahrieva IBA SPODNÉMU HRNCE, zatiaľ čo zvyšok VARNEJ DOSKY zostáva chladná.

10 POWER LEVEL - môžete si vybrať z deviatich rôznych úrovní výkonu, A TO VEĽMI RÝCHLYM A intuitívnym spôsobom, A TO PRI VŠETKÝCH spôsob varenia.

AUTOMATIC HEAT UP - varný panel sa automaticky zohreje pri maximálnom výkone A POTOM UDRŽUJE navolené VÝKON VARNEJ ZÓNY, PO NASTAVENÝ ČAS.
ELICA
40043691
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

NIKOLATESLA FIT BL/A/70 odsávač ELICA

1 999,00 €
S DPH