Beko WTV8644CSXWAD
Beko WTV8644CSXWAD
Beko WTV8644CSXWAD
Beko WTV8644CSXWAD
Beko WTV8644CSXWAD
Beko WTV8644CSXWAD
Beko WTV8644CSXWAD

Beko WTV8644CSXWAD

8 kg práčka s parou SteamCure a automatickým dávkovaním pracieho gélu

689,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 69194
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
DrumClean+

Čistá práčka vďaka pare

Program DrumClean + odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže oveľa lepšie. Na čistenie využíva paru, ktorá účinne odstráni zaschnuté zvyšky. Výsledkom je čistejšia bielizeň a dlhšia životnosť práčky.

DrumClean+
SteamCure

Para na škvrny

Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie a dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov.

SteamCure
HomeWhiz

Stiahnite si ďalšie pracie programy

Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.

HomeWhiz
AutoDose

Ušetřete peníze za prací prostředky

Stačí doplnit prací gel a aviváž do zásobníku AutoDose a můžete až měsíc prát bez dalšího doplňování. Pračka si sama určí dle zvoleného programu a množství prádla, kolik prostředku přesně spotřebuje, aby bylo prádlo perfektně vyprané, a přitom nedocházelo ke zbytečnému plýtvání prostředků. Kromě omezení plýtvání usnadňuje používání, takže pračku už teď dokáže spustit úplně každý.

AutoDose
AddXtra

Pridajte zabudnuté tričko aj po spustení práčky

Na začiatku vybraných programov je možné stlačiť tlačidlo Štart / Stop, dvere sa odomknú a môžete pridať zabudnuté ponožky či tričko, ale aj väčšie kusy ako je vankúš alebo prikrývka. Nie je potreba program resetovať a čakať na dlhé odomknutie dvierok.

AddXtra
Hi-tech ohrevné teleso

Pre dlhú životnosť práčky

HiTech ohrevné teleso je chránené proti korózii a vodnému kameňu poniklovanou vrstvou. Vďaka tomu má až 100x vyššiu životnosť ako štandardné ohrevné telesá.

Hi-tech ohrevné teleso
ProSmart™ invertorový motor

Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie

ProSmart ™ invertorový motor je tým správnym srdcom práčky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie práčky po niekoľko rokov.

ProSmart™ invertorový motor
StainExpert™

Odstránenie škvŕn bez predpierania

Program StainExpert ™ zvládne odstrániť až 24 druhov škvŕn. Vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifickým pohybom bubna a doby prania a namáčania vyperie nečistoty bez ručného predpierania.

StainExpert™
Xpress Super Short

Obľúbené tričko čisté za 14 minút

Program Xpress SuperShort sa hodí na rýchle prepranie menšieho množstva bielizne. Až 2 kg bielizne vyperie a odstredí za 14 minút. Je ideálny pre rýchle vypranie bežne znečisteného oblečenia, ktoré potrebujete mať čo najrýchlejšie vysušené.

Xpress Super Short
Program šport

Čisté a funkčné športové oblečenie

Program Šport je určený pre pranie športového, ale aj membránového oblečenia. Odstráni všetky nečistoty a pot, a pritom zachová funkčnosť materiálov.

Program šport

Fotografie sú iba ilustračné.

BEKO
7149343900
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Beko WTV8644CSXWAD

689,00 €
S DPH