AKCIA
BWSA 61251W EUN spr. pln. práčka INDESIT
BWSA 61251W EUN spr. pln. práčka INDESIT
BWSA 61251W EUN spr. pln. práčka INDESIT

BWSA 61251W EUN spr. pln. práčka INDESIT

Invertorový motor Vďaka pokročilému výkonu a špeciálnej starostlivosti o vlákna zvyšuje invertorový motor efektivitu vášho spotrebiča, vďaka čomu môžete šetriť energiu. Energetická trieda C Užite si vyššiu účinnosť pri vysokej úspore energie vďaka energetickej triede C. Znížte nielen náklady, ale aj dopad na životné prostredie....
319,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 72011
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
Invertorový motor
Vďaka pokročilému výkonu a špeciálnej starostlivosti o vlákna zvyšuje invertorový motor efektivitu vášho spotrebiča, vďaka čomu môžete šetriť energiu.
Energetická trieda C
Užite si vyššiu účinnosť pri vysokej úspore energie vďaka energetickej triede C. Znížte nielen náklady, ale aj dopad na životné prostredie.
30° zóna
Tieto programy na úsporu energie v zóne 30°* perú bielizeň iba pri 30° C, ale prináša rovnaký účinok prania ako pri 40° C**.
* Úspora energie na kg v porovnaní s bavlnou 40 °, syntetikou 40 °, farebná bielizeň.
** Normatívny prací účinok v porovnaní s bavlnou 40°, syntetikou 40° a programami pre farebnú bielizeň.
Woolmark
Program Woolmark Apparel Care je testovaný na pranie vlny, aby zaistil tú najlepšiu starostlivosť o vaše vlnené kúsky, ktoré budú v bezpečí a zachovajú si svoju príjemnú hebkosť.
Bavlna 60
Program Bavlna 60 zaisťuje výborné vypranie vašich bavlnených kúskov na 60 °.
Syntetika 40
Program Syntetika 40 efektívne odstraňuje škvrny z vašich syntetických odevov pri 40 ° za pouhých 59 minút.
Bavlna 40
Program Bavlna 40 je špeciálne navrhnutý tak, aby poskytoval extra starostlivosť o vaše bavlnené kúsky a odstránil škvrny na 40 ° za pouhých 45 minút.
Water Balance Plus
Inovatívny program Water Balance Plus je špeciálne navrhnutý tak, aby znížil spotrebu vody, energie a času. Pri málo naloženej práčke môžete ušetriť až 70% vody a 50% energie, zatiaľ čo samotný cyklus je o 35% rýchlejší.
Odložený štart
Program Odložený štart umožňuje nastaviť začiatok pracieho cyklu na neskôr, či už cez deň alebo v noci. Jednoducho nastavte program ao zvyšok sa postará vaša Indesit práčka.
Športová obuv
Cyklus Športová obuv je skvelým spoluhráčom vašich tenisiek, ktoré výborne a bezpečne vyperie.
Prikrývky
Špeciálny program Prikrývky je navrhnutý tak, aby efektívne vypral vaše prikrývky a ďalšie kúsky s výplňou, a zároveň ochránil ich poťahy a zaistil rovnomerné rozloženie aj perových náplní.
INDESIT
40046623

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

BWSA 61251W EUN spr. pln. práčka INDESIT

319,00 €
S DPH