AKCIA
WTV8744CSXWAD práčka BEKO
WTV8744CSXWAD práčka BEKO
WTV8744CSXWAD práčka BEKO

WTV8744CSXWAD práčka BEKO

Automatická práčka Spredu plnená Voľne stojacá Energetická trieda C Objem bubna 8 kg Počet otáčok 1400 ot/min. Odložený štart 0 - 24 hod. AutoDose - fukcia automatického dávkovania HomeWhiz - ovládanie telefónom SteamCure - para pre ľahšie žehlenie a hygienické účinné pranie ProSmart...

599,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 25093
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
DrumClean+

Čistá práčka vďaka pare

Program DrumClean + odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže oveľa lepšie. Na čistenie využíva paru, ktorá účinne odstráni zaschnuté zvyšky. Výsledkom je čistejšia bielizeň a dlhšia životnosť práčky.

SteamCure

Para na škvrny

Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie a dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov.

HomeWhiz

Stiahnite si ďalšie pracie programy

Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.

AutoDose

Ušetřete peníze za prací prostředky

Stačí doplnit prací gel a aviváž do zásobníku AutoDose a můžete až měsíc prát bez dalšího doplňování. Pračka si sama určí dle zvoleného programu a množství prádla, kolik prostředku přesně spotřebuje, aby bylo prádlo perfektně vyprané, a přitom nedocházelo ke zbytečnému plýtvání prostředků. Kromě omezení plýtvání usnadňuje používání, takže pračku už teď dokáže spustit úplně každý.

AddXtra

Pridajte zabudnuté tričko aj po spustení práčky

Na začiatku vybraných programov je možné stlačiť tlačidlo Štart / Stop, dvere sa odomknú a môžete pridať zabudnuté ponožky či tričko, ale aj väčšie kusy ako je vankúš alebo prikrývka. Nie je potreba program resetovať a čakať na dlhé odomknutie dvierok.

Šetrné pranie od siloniek po bavlnu

Špeciálny vzor nerezového bubna AquaWave® je navrhnutý tak, aby bol šetrný k textilu, ale pritom umožnil dôkladné vypranie aj tej najjemnejšej látky.

Fast+™

Zrýchlite pranie, keď sa ponáhľate

Funkcia Fast + umožňuje skrátiť vybrané programy. Je tak možné upraviť dĺžku prania až o polovicu štandardného času, ak je potreba.

Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie

ProSmart ™ invertorový motor je tým správnym srdcom práčky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie práčky po niekoľko rokov.

Denný Express

Vyperte plnú práčku bielizne už za 28 minút!

S programom Denný Express je možné vyprať plnú náplň práčky pri 30 °C za 28 minút. Skvele sa tak hodí pre pravidelné pranie bežne znečistenej bielizne, ktoré potrebujete večer preprať, aby bolo ráno suché.

BEKO
40040535

Dátový hárok

Energetická trieda
C
Farba
Biela
Hmotnosť
71 KG
Nový produkt

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt tiež kúpili:

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

WTV8744CSXWAD práčka BEKO

599,00 €
S DPH