-60,00€ AKCIA
HTE7736CSXCW práčka so sušičkou BEKO + 10 rokov záruka na motor
HTE7736CSXCW práčka so sušičkou BEKO + 10 rokov záruka na motor
HTE7736CSXCW práčka so sušičkou BEKO + 10 rokov záruka na motor

HTE7736CSXCW práčka so sušičkou BEKO + 10 rokov záruka na motor

Automatická práčka s kondenzačnou sušičkou SUPERIA s českým popisom programov, SteamCure a HomeWhiz (Bluetooth) Bez škvŕn a potreby žehliť Jedinečná technógia SteamCure sa postará o to, aby bolo oblečenie nielen čistejšie, ale aj menej pokrčené. K tomu využíva paru, ktorá behom prania lepšie uvoľní nečistoty a v priebehu...

479,00 €
539,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
zľava 60,00 €
Kód produktu: 25231
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
DrumClean+

Čistá práčka vďaka pare

Program DrumClean + odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže oveľa lepšie. Na čistenie využíva paru, ktorá účinne odstráni zaschnuté zvyšky. Výsledkom je čistejšia bielizeň a dlhšia životnosť práčky.

SteamCure

Para na škvrny

Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie a dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov.

HomeWhiz

Stiahnite si ďalšie pracie programy

Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.

Hi-tech ohrevné teleso

Pre dlhú životnosť práčky

HiTech ohrevné teleso je chránené proti korózii a vodnému kameňu poniklovanou vrstvou. Vďaka tomu má až 100x vyššiu životnosť ako štandardné ohrevné telesá.

Hygiene+

Certifikovaný program pre deti a alergikov

Program Hygiene + odstráni z bielizne až 99,9% všetkých baktérií, peľov a ďalších alergénov, a preto sa hodí najmä pre alergikov, deti a osoby s citlivou pokožkou. Jeho účinnosť potvrdzuje certifikácia Allergy UK.

Šetrné pranie od siloniek po bavlnu

Špeciálny vzor nerezového bubna AquaWave® je navrhnutý tak, aby bol šetrný k textilu, ale pritom umožnil dôkladné vypranie aj tej najjemnejšej látky.

Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie

ProSmart ™ invertorový motor je tým správnym srdcom práčky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie práčky po niekoľko rokov.

Na motor alebo kompresor poskytujeme 10 rokov predĺženej záruky. Nezabudnite svoj spotrebič zaregistrovať do 90 dní od kúpy podľa podmienok ponuky.

Zistiť viac

BEKO
40041153

Dátový hárok

Energetická trieda
D
Spotreba vody
45 l
Farba
Biela
Záruka
+ 10 rokov záruka na motor po registrácii na stránke výrobcu
Nový produkt

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt tiež kúpili:

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

HTE7736CSXCW práčka so sušičkou BEKO + 10 rokov záruka na motor

479,00 €
539,00 €
S DPH