AKCIA
LKR564200W sporák skloker. ELECTROLUX
LKR564200W sporák skloker. ELECTROLUX
LKR564200W sporák skloker. ELECTROLUX

LKR564200W sporák skloker. ELECTROLUX

Sporák; Electrolux SteamBake LKR564200W; Typ: Sklokeramika; Šírka (cm): 50; Hob2Hood: Nie; Parní funkce: SteamBake; AirFry: Áno: Samočistenie: Katalytické; Vnútorný objem čistý (l): 58; Ovládanie: Otočné gombíky; Teleskopické výsuvy: Áno; Typ rúry: Multifunkční; Displej: Áno: SofClosing: Nie; Farba: Biela; Rozmery VxŠxH (mm): 858x500x600...

519,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 46993
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Electrolux LKR564200X SteamBake, sklokeramika, nerezová/čierna

Voľne stojaci sporák Electrolux s maximálnym príkonom 8 605,5 W tepelne upravuje potraviny pomocou ventilátora a kruhového výhrevného telesa. Indukčná doska má 4 varné zóny s priemerom 12 cm a 3× 14 cm. Elektrická rúra s vnútorným objemom 58 l je vybavená teleskopickými výjazdmi pre jednoduché vyberanie plechov, z ktorých najväčší môže mať až 1 164 cm2 a uložíte ho v praktickej zásuvke. Katalytický povrch rúry spoločne so sklenenými dvierkami sa veľmi ľahko čistí.

Rúra má okrem spodného a horného ohrevu či grilu tiež špeciálnu funkciu SteamBake, ktorá pomocou pary vytvorí bohatšiu a lesklejšiu farbu a zaistí chrumkavú kôrku vášho domáceho pečiva. S funkciou a plechom AirFry si zas vychutnáte chrumkavé hranolky. Vďaka pare môžete tiež zavárať a s pomocou nízkej teploty od 50 °C do 100 °C usušíte vaše obľúbené ovocie, zeleninu či huby. Ovládací panel je vybavený chladiacim ventilátorom, ktorý ochladzuje elektronické ovládacie komponenty a chráni ich tak pred poškodením teplom.


 

ELELKR564200X_02

Kľúčové vlastnosti:

  • Sklokeramická doska so 4 varnými zónami
  • 10 programov na prípravu jedál v rúre
  • Ventilátor a kruhové výhrevné teleso
  • Mechanické ovládanie pomocou gombíkov
  • Vnútorný objem rúry 58 l
  • Maximálny príkon 8 605,5 W
  • Energetická trieda A

 

Vykúzlite skvelé pokrmy rýchlo a účinne pomocou sklokeramickej varnej dosky sporáka Electrolux SteamBake.

 

Upečené do chrumkava

Doprajte si čerstvé a chutné domáce pečivo s funkciou SteamBake. Pomocou pary upečie pečivo s mäkkou a lahodnou texturou a úžasne chrumkavou kôrkou.

 

Zdravšie a neodolateľne chrumkavé

Úžasne chrumkavé hranolčeky, čipsy či zelenina ako z fritézy. Navyše s použitím minimálneho množstva oleja, takže vaše jedlo bude nielen chutné a chrumkavé, ale aj zdravšie. Vďaka špeciálnej funkcii AirFry a perforovanému plechu dochádza k neobmedzenej cirkulácii horúceho vzduchu vo vnútri rúry a príprave pokrmov zo všetkých strán.

 

Zaváranie v pare 

Zavarené ovocie a zelenina si zachovajú všetky živiny a vitamíny vďaka zaváraniu v pare. Aj v zimnom období si tak môžete pochutnať na zdravých a výživných plodoch z vašej záhradky.

 

Sušené ovocie, zelenina či hríby

Usušte si natrhané hríby, jablká, hrušky, marhule, mrkvu či iné ovocie a zeleninu podľa vašej chuti. Sušením pri nízkej teplote od 50 do 100 °C si sušené potraviny zachovajú svoju štruktúru a maximálnu chuť.

 

Myslí na vaše pohodlie a bezpečnosť

Rošty a plechy môžete pohodlne vysunúť vďaka teleskopickým výsuvom, s ktorými je príprava jedál ešte jednoduchšia. K pokrmom vnútri rúry budete mať lepší prístup a vy budete naozaj v bezpečí – nehrozí preklopenie alebo nechcené vysunutie plechov von.

 

 

Rýchle zahriatie

Sklokeramická varná doska se zahreje veľmi rýchlo po zapnutí, všetky pokrmy preto pripravíte za krátky čas. Z povrchu navyše jednoducho zotirete všetky nečistoty. 

  

 

 

 

 

 

Praktické uloženie riadu

Sporák Electrolux je vybavený priestrannou zásuvkou, do ktorej uložíte váš potrebný riad. Vždy ho tak budete mať po ruke.

ELECTROLUX
40044034

Dátový hárok

Energetická trieda
A
Farba
Nerez
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

LKR564200W sporák skloker. ELECTROLUX

519,00 €
S DPH