Beko HII95850FHTI
Beko HII95850FHTI
Beko HII95850FHTI
Beko HII95850FHTI

Beko HII95850FHTI

90cm indukčná varná doska IndyFlex® so spojením dvoch varných zón a napojením na odsávač.

1 079,00 €
S DPH
skladom, dodanie produktu do 7 dní
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 69339
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
IndyFlex®

Prispôsobí sa hrncom spojením zón

S IndyFlex® je možné spojiť menšie zóny na jednej strane dosky do jednej veľkej zóny. Pohodlné riešenie pre varenie vo veľkom pekáči aj v malých hrncoch.

IndyFlex®
Direct Access

Rýchle a pohodlné ovládanie

U klasického ovládania je najprv nutné preklikať, akú zónu chcete nastaviť, to u Direct Access úplne odpadá. Každá varná zóna má totiž svoj vlastný ovládací panel, takže úroveň ohrevu a prídavné funkcie je možné zvoliť priamo, rýchlo a bez preklikávania varnej zóny.

Direct Access
Hob to hood

Varná doska a odsávač ako tím

Vďaka funkcii Hob to hood detekuje varná doska intenzitu varenia a pošle informácie do odsávača. Bez ohľadu na to, čo varíte, digestor automaticky pobeží tak, ako je potrebné bez toho, aby ste museli nastavovať jeho výkon.

Hob to hood
Stop & Go™

Rýchle prerušenie a obnovenie ohrevu

Stop&Go je rýchle pozastavenie ohrevu. Doska si zapamätá nastavenie na všetkých varných zónach a dotykom tlačidla Stop&Go ho obnoví do rovnakého nastavenia v čase prerušenia.

Stop & Go™
AutoCook

Rýchle nastavenie na jeden dotyk

AutoCook je funkcia pre rýchle nastavenie úrovne ohrevu podľa spôsobu varenia. Jedným stlačením je možné nastaviť vhodnú teplotu pre varenie, smaženie alebo pre udržanie teploty jedla.

AutoCook
EasyFit

Inštalácia, ktorú zvládnete sami

Jednoduchá inštalácia EasyFit umožňuje vloženie varnej dosky do výrezu v linke bez zložitého vŕtania a skrutkovania. Varná doska EasyFit má na bokoch systém pre zacvaknutie, takže ju stačí do výrezu vložiť. Len nezabudnite, že zapojenie varnej dosky je vždy nutné zveriť do rúk odborníka elektrikára.

EasyFit

Fotografie sú iba ilustračné.

BEKO
7757188662
15 položky
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Beko HII95850FHTI

1 079,00 €
S DPH