AKCIA
EIS62449 induk. varná doska ELECTROLUX
EIS62449 induk. varná doska ELECTROLUX

EIS62449 induk. varná doska ELECTROLUX

Indukční varná doska Prevedenie: so skosenou hranou Typ a pozície ovládanie: dotykové posuvné ovládanie DirectAccess Podsvietené ukazovatele Indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu Detekcia hrncov a panvíc Ľavá predná: Indukčná, 2300/3200W/210mm Ľavá zadná: indukčná, 2300/3200W/210mm ...

619,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 20536
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Indukčný varný panel SenseBoil® série 700 dá pozor na vodu. Vyhodnotí, kedy je voda blízko bodu varu, automaticky upraví nastavenie teploty a uvedie vodu do mierneho varu. Namiesto sledovania varu vody sa tak môžete sústrediť na prípravu chutných pokrmov.
Electrolux - Indukčný varný panel - EIS62449

Vriaca voda pod kontrolou so snímačom vrenia

Snímač vrenia rozpozná, keď voda vo vašej panvici dosiahne bod varu. Funkcia zmeny silného vrenia na mierny var automaticky zníži teplotu a silné vrenie sa premení na mierny var. Získate tak viac času na prípravu ostatných pokrmov.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIS62449

Komfort pri varení s funkciou Hob2Hood®

Funkcia Hob2Hood® bezdrôtovo pripojí varný panel k odsávaču pár. Začnite variť a odsávač pár automaticky upraví nastavenia, čím poskytne najlepšie odsávanie na základe výkonu zvoleného na varnom paneli. Robí ťažkú prácu za vás, takže vaša myseľ – a vaše ruky – sa môžu venovať vareniu.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIS62449

Spojte zóny, aby ste získali viac miesta na varenie pomocou funkcie Bridge

Funkcia Bridge nášho indukčného varného panela umožňuje skombinovať dve samostatné varné zóny a vytvoriť jeden veľký povrch. Vďaka automatickému zosúladeniu nastavenia teploty a času je ideálna na využitie veľkých panvíc a pekáčov na maximum.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIS62449

Ovládače varnej dosky s priamym prístupom Direct Access

Ovládače priameho prístupu Direct Access vám umožňujú okamžite nastaviť varný stupeň na vašom varnom paneli. Na nastavenie teploty stačí iba jedno klepnutie. Pre okamžité ovládanie varného panela bez námahy.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIS62449

Prispôsobený veľkosti vašich panvíc so samonastaviteľnými zónami varného panela Infinite

Samonastavovacie varné zóny varného panela Infinite sa hneď po zakrytí prispôsobia veľkosti vašich panvíc. Zóny ponúkajú úplné pokrytie a bez ohľadu na veľkosť panvice poskytujú ohrev bez straty výkonu. Užívajte si presné a účinné varenie s našimi samonastavovacími zónami.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40040838

Dátový hárok

Materiál - prevedenie
Sklo
Ovládanie
Dotykové
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

EIS62449 induk. varná doska ELECTROLUX

619,00 €
S DPH