AKCIA
EIS8648 varná doska ind. ELECTROLUX
EIS8648 varná doska ind. ELECTROLUX

EIS8648 varná doska ind. ELECTROLUX

Doska indukčný; Electrolux Intuit 800 SENSE SenseFry EIS6448; Šírka (cm): 60; Prepojenie varných zón: Windmill / Bridge; Ovládanie: Parrot, TFT dotykový displej; Farba: Tmavo šedivá; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Nie; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; Power Management: Nie; SenseCook: SenseFry; ...

1 389,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 20366
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Funkcia Bridge nášho indukčného varného panela umožňuje skombinovať dve samostatné varné zóny a vytvoriť jeden veľký povrch. Vďaka automatickému zosúladeniu nastavenia teploty a času je ideálna na využitie veľkých panvíc a pekáčov na maximum.
Electrolux - Indukčný varný panel - EIS8648

Komfort pri varení s funkciou Hob2Hood®

Funkcia Hob2Hood® bezdrôtovo pripojí varný panel k odsávaču pár. Začnite variť a odsávač pár automaticky upraví nastavenia, čím poskytne najlepšie odsávanie na základe výkonu zvoleného na varnom paneli. Robí ťažkú prácu za vás, takže vaša myseľ – a vaše ruky – sa môžu venovať vareniu.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40040656
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

EIS8648 varná doska ind. ELECTROLUX

1 389,00 €
S DPH