AKCIA
EIV644 varná doska ind. ELECTROLUX
EIV644 varná doska ind. ELECTROLUX

EIV644 varná doska ind. ELECTROLUX

Indukčná varná doska Prevedenie: so skosenou hranou Typ a pozície ovládania: dotykové posuvné ovládanie DirectAccess Podsvietené ukazovatele Indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu Detekcia hrncov a panvíc Výkon Typ ohrevu dosky: Plně indukční Ľavá predná zóna - výkon/priemer: 2300/3200W/180x210mm...

619,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 12087
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Varný panel Bridge série 600 umožňuje skombinovať dve samostatné varné zóny a vytvoriť jeden veľký povrch. Vďaka automatickému zosúladeniu nastavenia teploty a času je ideálny na maximálne využitie veľkých panvíc a pekáčov.

Kombinujte a varte viac s pomocou DoubleBridge

S funkciou DoubleBridge môžete kombinovať dve varné zóny na dvoch rôznych plochách varnej dosky. Spojené zóny budú mať dokonale zosúladené nastavenia teploty a času.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIV644

Prispôsobený veľkosti vašich panvíc so samonastaviteľnými zónami varného panela Infinite

Samonastavovacie varné zóny varného panela Infinite sa hneď po zakrytí prispôsobia veľkosti vašich panvíc. Zóny ponúkajú úplné pokrytie a bez ohľadu na veľkosť panvice poskytujú ohrev bez straty výkonu. Užívajte si presné a účinné varenie s našimi samonastavovacími zónami.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIV644

Načasujte každý krok svojho receptu bez námahy

Nastaviteľný časovač pomáha bez námahy dodržiavať proces varenia. Môžete ho nastaviť až na jednu hodinu a presne vám pripomenie čas varenia. Po uplynutí času vypne zvolenú varnú zónu a slúži ako kuchynský časovač, keď nepoužívate varný panel.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIV644

Priame ovládanie každej zóny dotykom

Pomocou ovládačov na priame ovládanie dotykom jednoducho upravte nastavenia teploty vášho varného panela. Každá varná zóna má vlastné ovládanie výkonu, takže nastavenie teploty je dobre viditeľné a ľahko ho môžete zmeniť. A keďže ide o jeden hladký povrch, jednoducho sa čistí.

Intenzívny ohrev, okamžite s funkciou PowerBoost

Zapnite funkciu PowerBoost pre okamžitý prísun tepla počas varenia. Je ideálna na rýchlejšiu prípravu jedál. Môžete nechať zovrieť vodu rýchlejšie ako kedykoľvek predtým a pripraviť panvice na prudké opečenie, keď ich potrebujete.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40039766

Dátový hárok

Ovládanie
Dotykové
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

EIV644 varná doska ind. ELECTROLUX

619,00 €
S DPH