AKCIA
EIV9467 varná doska ind. ELECTROLUX
EIV9467 varná doska ind. ELECTROLUX

EIV9467 varná doska ind. ELECTROLUX

Indukčná varná doska Prevedenie: so skosenou hranou Podsvietené ukazovatele Indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu Detekcia hrncov a panvíc Automatické rýchlé zahriatie Výkon Typ ohrevu dosky: Plne indukčný Ľavá predná zóna - výkon/priemer: 2300/3200W/180x210mm Stredná zóna vpredu - výkon/p...

1 189,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 12080
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Varný panel Bridge série 600 umožňuje skombinovať dve samostatné varné zóny a vytvoriť jeden veľký povrch. Vďaka automatickému zosúladeniu nastavenia teploty a času je ideálny na maximálne využitie veľkých panvíc a pekáčov.

TripleBridge – viac slobody s kombinovanými zónami varenia

Funkcia TripleBridge vám dáva viac slobody a flexibility v kuchyni. Vďaka spojeniu dvoch varných zón na troch rôznych plochách varnej dosky môžete teraz používať rôzne kuchynské nádoby, ako sú napríklad planžety alebo hrnce na pečenie.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIV9467

Prispôsobený veľkosti vašich panvíc so samonastaviteľnými zónami varného panela Infinite

Samonastavovacie varné zóny varného panela Infinite sa hneď po zakrytí prispôsobia veľkosti vašich panvíc. Zóny ponúkajú úplné pokrytie a bez ohľadu na veľkosť panvice poskytujú ohrev bez straty výkonu. Užívajte si presné a účinné varenie s našimi samonastavovacími zónami.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIV9467

Komfort pri varení s funkciou Hob2Hood®

Funkcia Hob2Hood® bezdrôtovo pripojí varný panel k odsávaču pár. Začnite variť a odsávač pár automaticky upraví nastavenia, čím poskytne najlepšie odsávanie na základe výkonu zvoleného na varnom paneli. Robí ťažkú prácu za vás, takže vaša myseľ – a vaše ruky – sa môžu venovať vareniu.

Electrolux - Indukčný varný panel - EIV9467

Ovládače varnej dosky s priamym prístupom Direct Access

Ovládače priameho prístupu Direct Access vám umožňujú okamžite nastaviť varný stupeň na vašom varnom paneli. Na nastavenie teploty stačí iba jedno klepnutie. Pre okamžité ovládanie varného panela bez námahy.

Intenzívny ohrev, okamžite s funkciou PowerBoost

Zapnite funkciu PowerBoost pre okamžitý prísun tepla počas varenia. Je ideálna na rýchlejšiu prípravu jedál. Môžete nechať zovrieť vodu rýchlejšie ako kedykoľvek predtým a pripraviť panvice na prudké opečenie, keď ich potrebujete.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40039763

Dátový hárok

Materiál - prevedenie
Sklo
Ovládanie
Dotykové
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

EIV9467 varná doska ind. ELECTROLUX

1 189,00 €
S DPH