AKCIA
IKB64301XB varná doska indu. AEG
IKB64301XB varná doska indu. AEG

IKB64301XB varná doska indu. AEG

Doska indukčná; AEG Mastery Hob2Hood IKB64301XB; Šírka (cm): 60; Propojení varných zón: Nienie; Ovládanie: Dotykové, digitální ukazatel pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; PowerSlide: Nie; Dětská pojistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 576x516; Power Management:Nie; SenseCook: Nie; 5 rokov záruka na celý model: Nie...

519,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 45038
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Indukcia vám pomôže rýchlejšie zvládnuť všetky kuchárske techniky a dokáže dokonca prevariť vodu za menej ako 90 sekúnd. Úpravy ohrevu sú také precízne, že vám pomôžu dosiahnuť tú najlahodnejšiu chuť a textúru pri každom varení.
AEG - Indukčný varný panel - IKB64301XB

Vyspelé automatické ovládanie odsávača

Jedinečná funkcia Hob2Hood tohto varného panela bezdrôtovo komunikuje s odsávačom pár Hob2Hood, automaticky zapína osvetlenie a odsávanie a reguluje výkon podľa aktuálnych potrieb.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64301XB

Presné nastavenie teploty pre každú zónu samostatne

Doska je vybavená dotykovým ovládaním pre každú zónu samostatne. Jednotlivé ovládače s tlačidlami plus alebo mínus účinne regulujú teplotu. Presné nastavenie výkonu vždy vedie k skvelému výsledku varenia.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64301XB

Maximálny výkon na požiadanie

Funkcia doplnkového ohrevu tejto varnej dosky je veľmi vhodná, keď niečo potrebujete prudko ohriať. Pomocou tejto funkcie to dosiahnete veľmi rýchlo.

Majte úplnú kontrolu nad časom varenia.

Nastaviteľný časovač, ktorý má rozsah až 99 minút, vám pripomenie čas varenia a slúži aj ako kuchynské stopky, keď nepoužívate samotný varný panel.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64301XB

Čistite popri varení

Pretože povrch okolo varných nádob zostáva chladný, môžete prípadné vyliate pokrmy vyčistiť už počas varenia. Nič sa nepripáli a špina sa nikam neschová. Takže varný panel zostane čistučký bez veľkej námahy, a to aj počas varenia.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče AEG s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

AEG
40044059

Dátový hárok

Ovládanie
Dotykové
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

IKB64301XB varná doska indu. AEG

519,00 €
S DPH