AKCIA
HKB64450NB varná doska plyn. AEG
HKB64450NB varná doska plyn. AEG

HKB64450NB varná doska plyn. AEG

Doska plynová; AEG Mastery FlameLight HKB64450NB; Šírka (cm): 60; Propojenie varných zón: Nie je; Ovládanie: Otočné gombíky; Barva: Čierná; Hob2Hood: Áno; Pause: Nie; PowerBoost: Nie; PowerSlide: Nie; Detska poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; Power Management:Nie; SenseCook: Nie; 5 rokov záruka na celý model: Nie...

499,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 45032
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Varte s istotou a dokonalou kontrolou vďaka svetelným LED diódam plynovej varnej dosky s funkciou FlameLight, ktoré signalizujú úroveň výkonu plameňa od 1 do 9. LED diódy tiež jasne ukazujú, či je daný gombík zapnutý alebo vypnutý a či sú podstavce na varné nádoby po použití stále horúce.

Funkcia Hob2Hood® automaticky ovláda váš odsávač pár

Funkcia Hob2Hood® automaticky aktivuje odsávač pár, keď zapnete varnú dosku. Taktiež automaticky a bezdrôtovo upravuje funkcie, ako je napríklad rýchlosť ventilátora, podľa vašich aktivít pri varení. Vďaka tomu sa môžete sústrediť len na varenie chutných jedál.

AEG - Plynový varný panel - HKB64450NB

FlameLight – jasný LED displej pre jednoduchý výber úrovne plameňa

Jasné LED diódy funkcie FlameLight zreteľne zobrazujú úrovne výkonu plynu od 1 do 9, takže môžete s istotou kontrolovať intenzitu plameňa pri každom varení. Zreteľné LED diódy vás tiež informujú, či je horák vypnutý alebo zapnutý.

AEG - Plynový varný panel - HKB64450NB

Funkcia StepPower na precízne varenie

Presné nastavenie výkonu s funkciou StepPower. Výkonový stupeň na varnom paneli môžete nastaviť v škále od 1 do 9 a prispôsobiť si intenzitu zohrievania presne podľa svojich predstáv od najnižšieho až po najvyšší výkon. Príprava pokrmov je tak oveľa jednoduchšia.

AEG - Plynový varný panel - HKB64450NB

Časovač umožňuje lepšiu kontrolu

Varný panel prichádza vybavený pohodlným kuchynským časomerom, ktorý vám umožní monitorovať priebeh vášho varenia a vždy mať úplnú kontrolu nad vytváranými príchuťami.

AEG - Plynový varný panel - HKB64450NB

Teplotné ukazovatele pre okamžité informácie

Už žiadne hádanie, čI sú horáky zapnuté alebo vypnuté. Led ukazovatele flamelight vám umožnia uvidieť jedným pohľadom, čI sú gombíky zapnuté alebo vypnuté. A užitočný ukazovateľ zvyškového tepla ponúka okamžitú vizuálnu spätnú väzbu, čI sú mriežky na horákoch ešte stále horúce.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče AEG s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

AEG
40044056

Dátový hárok

Ovládanie
Otočné
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

HKB64450NB varná doska plyn. AEG

499,00 €
S DPH