AKCIA
KGS6424SX varná doska plyn. ELECTROLUX
KGS6424SX varná doska plyn. ELECTROLUX

KGS6424SX varná doska plyn. ELECTROLUX

Doska plynová; Electrolux 600 PRO SpeedBurNier KGS6424SX; Šírka (cm): 60; Propojenie varných zón: Nie je; Ovládanie: Otočné gombíky; Barva: Nierez; Hob2Hood: Nie; Pause: Nie; PowerBoost: Nie; PowerSlide: Nie; Detska poistka: Nie; Rozmer ŠxH (mm): 595x510; Power Management:Nie; SenseCook: Nie; 5 rokov záruka na celý model: Nie...

229,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 45048
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Rýchly horák tohto plynového varného panela od spoločnosti Electrolux je navrhnutý tak, aby rýchlo dosiahol na spodok hrncov a panvíc. Dodáva rýchlejší, silnejší plameň pri ušetrení až 20 % energie.
Electrolux - Plynový varný panel - KGS6424SX

Maximalizuje bezpečnosť počas varenia

Rozšírený dizajn podstavcov na varné nádoby na tomto spotrebiči poskytuje ešte lepšiu stabilitu pre hrnce a nádoby všetkých veľkostí položené na varnom paneli.

Elegantné a štýlové varenie

Náš elegantný a štýlový varný panel zapadne do každej kuchyne. Jeho moderné línie sú navrhnuté na doplnenie štýlu vášho domova, takže môžete pridať nádych kvality bez potreby prerábania. A navyše predstavuje na vyššiu úroveň vášho každodenného varenia.

Electrolux - Plynový varný panel - KGS6424SX

Zdokonalený plameň

Prevezmite kontrolu nad vašim varným panelom s našimi pohotovými plynovými kohútikmi. Umožňujú vám jednoducho upraviť úroveň plameňa aby ste mohli vždy variť pri správnom ohreve.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40044064

Dátový hárok

Ovládanie
Otočné
Farba
Nerez
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

KGS6424SX varná doska plyn. ELECTROLUX

229,00 €
S DPH