Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS
Beko BIDM19700XDS

Beko BIDM19700XDS

Multifunkčná parná rúra PREMIUM s HomeWhiz připojením

1 599,00 €
S DPH
skladom, dodanie produktu do 7 dní
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 67408
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
HomeWhiz

Pohodlná kontrola pečenia, ďalšie recepty a pomocník

Aplikácia HomeWhiz rozširuje možnosti používania rúry. Stačí ju nainštalovať do svojho chytrého telefónu a je to. Poradí vám, aký najlepší program pre pečenie zvoliť, zistíte, koľko času zostáva do konca pečenia alebo rúru môžete spustiť aj na diaľku. Ponúka tiež plno receptov, ktoré je možné stiahnuť do rúry a podľa nich piecť.

HomeWhiz
CombiSteam

Pečenie s parou pre dokonalé jedlo

Pri plnoparnom pečení, je para po celú dobu programu v rúre. Hodí sa preto pre pečenie mäsa, rýb, zeleniny ale aj chleba a zákuskov. Uchová totiž šťavnatosť a farbu jedla a zároveň pečivo nadýcha. Stačí naliať do zásobníka vodu a o vytvorenie pary a jej dávkovanie v programe už sa rúra postará sama. Paru je možné využiť aj pre kysnutie cesta, na zaváranie alebo na sterilizáciu nádob. A keď chcete piecť bez pary, je samozrejme možné tiež.

CombiSteam
Medzisklenné čistenie

Bez nečistôt medzi sklami dverí

Pomocou skrutkovača alebo labiek, ktoré sú súčasťou dvierok, je možné vnútorné sklo dvierok rúr Beko bez problémov vybrať. To umožní pohodlné vyčistenie zateklých nečistôt medzi sklami.

Medzisklenné čistenie
Inteligentný ventilátor

Automatické vypnutie fúkania pri otvorení

Inteligentný ventilátor je upravený tak, aby sa sám vypol, ak rúru otvoríte. Je to z toho dôvodu, aby sa vám nedostal horúci vzduch priamo do očí.

Inteligentný ventilátor
CleanZone™

Jednoduché čistenie skla dvierok

Špeciálna úprava vnútorného skla rúr umožňuje ľahšie čistenie bez drhnutia. Nečistoty na skle sa nepripečú a je ich možné zotrieť handričkou.

CleanZone™
PizzaPro™

Pre pizzu ako z Talianska

Program PizzaPro dosahuje vysoké teploty až 320 °C, podobnej tej, ktorá je použitá v peciach na pečenie pizze. Tá umožňuje piecť pizzu kratší čas, aby zostala vláčna, ale zároveň sa prepiekla. Spolu v kombinácii s pizza kameňom je ideálna náhrada pizzarskej pece v domácich podmienkach.

PizzaPro™
Nízkoteplotné pečenie

Program pre krehké mäso

Program nízkoteplotného pečenia je vhodný pre dlhé pečenie mias, napr. bôčika, kačice alebo husaťa. Pomalým pečením po dlhšiu dobu mäso krásne skrehne a zostane jemné a šťavnaté.

Nízkoteplotné pečenie
CookSense®

Teplotná sonda pre dokonalý výsledok

Najmä pre pečenie mäsa je teplotná sonda ako stvorená. Zmeria presnú tepotu vo vnútri jedla, bez toho aby ste ho museli vyberať z rúry. Je možné tiež nastaviť, akú teplotu má jedlo vo vnútri mať, a podľa toho si rúra sama upraví teplotu pečenia pre dosiahnutie požadovanej teploty. Sonda je nepostrádateľná najmä pre milovníkov roastbeefu!

CookSense®
Teleskopický výsuv

Bezpečné vysunutie upečného jedla

Teleskopický výsuv pomáha vysunúť plech s pečeným jedlom, bez potreby sily. Je vhodný pre bezpečnejšie vybratie rozpáleného plechu.

Teleskopický výsuv
SoftClose-SoftOpen dvere

Tiché dovretie dverí

Pántami SoftOpen-SoftClose na dvierkach tlmia náraz dverí pri zatváraní a zároveň pomáhajú ľahkému otvoreniu jednou rukou.

SoftClose-SoftOpen dvere
Booster

Zahreje rúru behom chvíľky

Funkcia Booster aktivovaná na začiatku pečenia pomôže nahriať rúru na požadovanú teplotu rýchlejšie a bez dlhého čakania.

Booster
SteamShine

Čistá rúra vďaka pare

Stačí pridať vodu do určeného miesta na dne rúry a spustiť program SteamShine. Pomocou vytvorenej pary sa nečistoty naparia a dajú sa tak ľahko zotrieť.

SteamShine

Fotografie sú iba ilustračné.

BEKO
7757882945
7 položky
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Beko BIDM19700XDS

1 599,00 €
S DPH