RURIS malotraktor C977 + kultivátor
RURIS malotraktor C977 + kultivátor
RURIS malotraktor C977 + kultivátor
RURIS malotraktor C977 + kultivátor

RURIS malotraktor C977 + kultivátor

2 530,00 €
S DPH
Darček
Zľava z ceny tovaru 40€
Vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 81233
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Motorový kultivátor Ruris 977C je výkonný a všestranný stroj určený na pomoc tým, ktorí pracujú v poľnohospodárstve, záhradníctve alebo iných činnostiach pri obrábaní pôdy. S množstvom pôsobivých technických vlastností spája tento kultivátor výkon a efektivitu, aby sa vyrovnal s ťažkým a zložitým pracovným zaťažením.


Motor Loncin, robustný motor so 4-taktným pracovným cyklom, dáva kultivátoru maximálny výkon 16 HP a objem valcov 420 cm3. Elektronický zapaľovací systém a páka núdzového zastavenia zaisťujú bezpečnú a spoľahlivú prevádzku počas používania.


Kultivátor je vybavený manuálnym aj automatickým štartovaním kľúčom, čo používateľom poskytuje flexibilitu a jednoduchosť pri štartovaní a ovládaní stroja. Kužeľový prevod v oleji a diferenciál zaisťujú rovnomerné rozloženie výkonu a vynikajúcu ovládateľnosť.


Typ suchej spojky a hliníkové puzdro prevodovky prispievajú k odolnosti a spoľahlivosti kultivačnej páky pri náročnom používaní. Nastavenie madiel vľavo-vpravo a hore-dole umožňuje jednoduché prispôsobenie pracovnej hĺbky a smeru podľa špecifických potrieb užívateľa.


Vďaka 3 rýchlostiam vpred a 2 rýchlostiam vzad ponúka kultivátor Ruris 977C flexibilitu a kontrolu pri práci, čo umožňuje používateľom prispôsobiť rýchlosť podľa terénu a požiadaviek na pracovné zaťaženie.


Tento kultivátor, poháňaný benzínom, s priemernou spotrebou 1,85 litra za hodinu a vybavený nádržou s objemom 6,5 litra, ponúka dostatok autonómie na to, aby sa vyrovnal s dlhou a intenzívnou prácou. Olejová vaňa s objemom 1,2 litra a olejová vaňa prevodovky s objemom 1,3 litra pomáhajú udržiavať správny výkon a mazanie počas používania.


S veľkosťou kolies 5,00-10 a nízkymi vibráciami rukoväte s maximálnou hodnotou 5,91 m/s štvorcových a koeficientom tlmenia 1,5 m/s štvorcový ponúka tento kultivátor pohodlie a kontrolu pri používaní.


S čistou hmotnosťou 98 kg s nadstavcom je kultivátor Ruris 977C robustný a stabilný, vďaka čomu je vhodný na použitie v rôznych terénnych podmienkach a širokej škále poľnohospodárskych a záhradníckych aplikácií. Okrem toho sa kultivátor dodáva s optimálnym dizajnom, ktorý zahŕňa bezpečnostnú lištu a ochranu motora.


Kyprič Ruris 977C je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú výkonný, efektívny a odolný nástroj pre svoju prácu na obrábaní pôdy, ktorý ponúka vynikajúci výkon a dlhodobú spoľahlivosť.


POZOR: Motorové vozidlá RURIS, vybavené motormi 4T a 2T, NIE SÚ DODÁVANÉ S OLEJOM A PALIVOM.



Motor  Loncin 


Prevádzkový cyklus  4 takt


Maximálny výkon motora  16 HP


Objem valcov  420 ccm


Páčka núdzového zastavenia  ÁNO


Manuálny a automatický  štart kľúčom


Systém osvetlenia  - LED


Prevodovka  Kužeľové pastorky v oleji


Diferenciál  ÁNO


Suchá spojka


Hliníkové puzdro prevodovky


Nastavenie madiel  Vľavo-vpravo, hore-dole


Rýchlosti  3 vpred + 2 vzad


Palivo  Benzín


Objem nádrže  6,5 l


Priemerná spotreba paliva  1,85 l/h


Motorový olejový kúpeľ  1,2 l


Vaňa prevodového oleja  1,3 l


Veľkosť kolies  5,00-10


Vibrácie rukoväte  Max: 5,91 m/s2 K=1,5m/s2


Záruka  24 mesiacov


Čistá hmotnosť s príslušenstvom  98 kg



Podkopová fréza RURIS S977


Pracovná šírka 650 mm


Pracovná hĺbka 150 mm


Počet nožov 20


Priemer noža 300 mm


Veľkosť frézy 70 X 51 X 37 cm


Čistá hmotnosť 38 kg


Záruka 24 mesiacov


RURIS
977S2024

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

RURIS malotraktor C977 + kultivátor

2 530,00 €
S DPH