AKCIA
HILIGHT-X NO MOTOR IX/A/100 ELICA
HILIGHT-X NO MOTOR IX/A/100 ELICA

HILIGHT-X NO MOTOR IX/A/100 ELICA

ELICA HiLight je vyrobený z nerezovej ocele. Diaľkové ovládanie je súčasťou balenia. Samozrejmosťou je signalizácia nutnosti čistenia tukových a uhlíkových filtrov. Odsávač pár (digestor) je opatrený osvetlením STRIP LED s výkonom 2x7W a teplotou 3500K. Odsávač pár (digestor) je vybavený tukovým filtrom ALU.
1 499,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Množstvo:
Kód produktu: 43032
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
ELICA HiLight je vyrobený z nerezovej ocele. Diaľkové ovládanie je súčasťou balenia. Samozrejmosťou je signalizácia nutnosti čistenia tukových a uhlíkových filtrov.

Odsávač pár (digestor) je opatrený osvetlením STRIP LED s výkonom 2x7W a teplotou 3500K.

Odsávač pár (digestor) je vybavený tukovým filtrom ALU.

ELICA HiLight sa vyznačuje vysokým výkonom, ktorá je zvlášť vhodný pre veľké kuchyne alebo pre rodiny s vysokými stravovacími návykmi, ktoré vyžadujú intenzívnu varenie, smaženie a grilovanie. Dodáva sa s jednoduchým a intuitívnym diaľkovým ovládaním pre ovládanie všetkých funkcií odsávača pár (digestora). Systém perimetrického sania umožňuje zvýšiť rýchlosť, s akou sú zachytené výpary z varenia, čo zvyšuje účinnosť odsávača. Elegantná nerezová oceľ, ktoré skrýva viditeľné filtre, zjednodušuje čistenie a údržbu digestora. HiLight je dizajnovým prvkom, ktorý sa prispôsobuje súčasnému každodennému životu ideálnym spôsobom. Je možné ho doplniť o prídavným doplnkovým osvetlením v niekoľkých rôznych prevedeniach. Intenzitu a teplotu svetla je možné regulovať diaľkovým ovládaním aj nástenným vypínačom.

K odsávaču pár ELICA HiLight NO MOTOR je nutné dokúpiť jeden zo 4 externých motorov, inštaláciou externého motora sa znižuje hlučnosť. Externý motor svojím väčším výkonom tiež kompenzuje dlhé alebo komplikované vedenia potrubia.

Minimálna výška podhľadu 160 mm.

Váha: 21kg
ELICA
40043763
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

HILIGHT-X NO MOTOR IX/A/100 ELICA

1 499,00 €
S DPH