-88,00€
Beko HTV8716X1
Beko HTV8716X1
Beko HTV8716X1
Beko HTV8716X1
Beko HTV8716X1
Beko HTV8716X1

Beko HTV8716X1

Automatická práčka so sušičkou so SteamCure a HomeWhiz

418,00 €
506,00 €
S DPH
skladom
Množstvo:
zľava 88,00 €
Kód produktu: 69413
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
SteamCure

Para na škvrny

Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie a dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov.

SteamCure
HomeWhiz

Stiahnite si ďalšie pracie programy

Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.

HomeWhiz
Ochrana proti pokrčeniu

Čistá bielizeň a menej žehlenia

Automatická ochrana proti pokrčeniu pohybuje bubnom až 8 hodín po dokončení programu, ak nemôžete vyprané oblečenie z práčky vybrať hneď. Tým sa obmedzí pokrčenie bielizne.

Ochrana proti pokrčeniu
ProSmart™ invertorový motor

Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie

ProSmart ™ invertorový motor je tým správnym srdcom práčky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie práčky po niekoľko rokov.

ProSmart™ invertorový motor
DrumClean

Čistá práčka, čistá bielizeň

Program DrumClean odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže. Výsledkom je čistá bielizeň a dlhšia životnosť práčky.

DrumClean
Xpress Super Short

Obľúbené tričko čisté za 14 minút

Program Xpress SuperShort sa hodí na rýchle prepranie menšieho množstva bielizne. Až 2 kg bielizne vyperie a odstredí za 14 minút. Je ideálny pre rýchle vypranie bežne znečisteného oblečenia, ktoré potrebujete mať čo najrýchlejšie vysušené.

Xpress Super Short
AquaWave® bubon

Šetrné pranie od siloniek po bavlnu

Špeciálny vzor nerezového bubna AquaWave® je navrhnutý tak, aby bol šetrný k textilu, ale pritom umožnil dôkladné vypranie aj tej najjemnejšej látky.

AquaWave® bubon
Fast+™

Zrýchlite pranie, keď sa ponáhľate

Funkcia Fast + umožňuje skrátiť vybrané programy. Je tak možné upraviť dĺžku prania až o polovicu štandardného času, ak je potreba.

Fast+™
Ručné pranie

Jemná starostlivosť ako pri ručnom praní, ale bez práce

Program na ručné pranie napodobňuje šetrné ručné pranie tak, aby sa dal vyprať aj kašmír a hodváb. Hodí sa aj na krajkované odevy ako je spodná bielizeň alebo slávnostné šaty.

Ručné pranie
Program šport

Čisté a funkčné športové oblečenie

Program Šport je určený pre pranie športového, ale aj membránového oblečenia. Odstráni všetky nečistoty a pot, a pritom zachová funkčnosť materiálov.

Program šport

Fotografie sú iba ilustračné.

BEKO
7162547500
16 položky
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

Beko HTV8716X1

418,00 €
506,00 €
S DPH