AKCIA
CIR60430CB varná doska ind. ELECTROLUX
CIR60430CB varná doska ind. ELECTROLUX

CIR60430CB varná doska ind. ELECTROLUX

Doska indukčný; Electrolux Intuit 300 CIR60430CB; Šírka (cm): 60; Prepojenie varných zón: Nie je; Ovládanie: Dotykové, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Nie; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; Power Management: Nie; SenseCook: Nie; 5 rokov záruka na...

519,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 20360
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Rýchlejšie nahrejte varný panel s indukčným varným panelom série 300. Varné zóny rýchlo dosiahnu vysoké teploty bez potreby zapaľovania plynu alebo predhrievania cievok, takže voda zovrie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. A reaguje okamžite, keď znížite teplotu, čím vám poskytuje úplnú kontrolu.
Electrolux - Indukčný varný panel - CIR60430CB

Jednoducho, rýchlo a bezpečne – indukcia

Indukčná technológia znamená, že ohrev je teplo sa vytvára rýchlo a na správnom mieste, vďaka čomu zostanú okolité oblasti chladné a bezpečné. Taktiež okamžite reaguje na zmeny teploty. A hladký povrch zabezpečuje jednoduché čistenie.

Electrolux - Indukčný varný panel - CIR60430CB

Komfort pri varení s funkciou Hob2Hood®

Funkcia Hob2Hood® bezdrôtovo pripojí varný panel k odsávaču pár. Začnite variť a odsávač pár automaticky upraví nastavenia, čím poskytne najlepšie odsávanie na základe výkonu zvoleného na varnom paneli. Robí ťažkú prácu za vás, takže vaša myseľ – a vaše ruky – sa môžu venovať vareniu.

Electrolux - Indukčný varný panel - CIR60430CB

Ovládanie jedným dotykom

S indukčnými dotykovými ovládacími prvkami už nemusíte viac tipovať. S rýchlym prístupom k nastaveniam pomocou skleneného povrchu citlivého na dotyk môžete jednoducho zvýšiť alebo znížiť teplotu. A bez potreby dávania pozor na vyčnievajúce tlačidlá alebo ovládače je čistenie jednoduché.

Intenzívny ohrev, okamžite s funkciou PowerBoost

Zapnite funkciu PowerBoost pre okamžitý prísun tepla počas varenia. Je ideálna na rýchlejšiu prípravu jedál. Môžete nechať zovrieť vodu rýchlejšie ako kedykoľvek predtým a pripraviť panvice na prudké opečenie, keď ich potrebujete.

Electrolux - Indukčný varný panel - CIR60430CB

Načasujte každý krok svojho receptu bez námahy

Nastaviteľný časovač pomáha bez námahy dodržiavať proces varenia. Môžete ho nastaviť až na jednu hodinu a presne vám pripomenie čas varenia. Po uplynutí času vypne zvolenú varnú zónu a slúži ako kuchynský časovač, keď nepoužívate varný panel.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče Electrolux s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

ELECTROLUX
40040649

Dátový hárok

Ovládanie
Dotykové
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

CIR60430CB varná doska ind. ELECTROLUX

519,00 €
S DPH