AKCIA
HII64500FHTW varná doska ind. BEKO
HII64500FHTW varná doska ind. BEKO

HII64500FHTW varná doska ind. BEKO

Indukčná varná doska Ovládanie: Dotykové s Touch Sliderem Farba: Biela Zapaľovanie: - Bezpečnostná poistka proti zhasnutiu plameňa: - Displej: Áno Pamäť: Áno Eco funkcie: Časovač: Áno Booster: Áno Detský zámok: Áno Špecialita: Funkcia Brigde - možnosť prepojiť zóna vľavo Viz...

Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 25605
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!
AutoCook

Rýchle nastavenie na jeden dotyk

AutoCook je funkcia pre rýchle nastavenie úrovne ohrevu podľa spôsobu varenia. Jedným stlačením je možné nastaviť vhodnú teplotu pre varenie, smaženie alebo pre udržanie teploty jedla.

IndyFlex®

Prispôsobí sa hrncom spojením zón

S IndyFlex® je možné spojiť menšie zóny na jednej strane dosky do jednej veľkej zóny. Pohodlné riešenie pre varenie vo veľkom pekáči aj v malých hrncoch.

Senzorové posuvné ovládanie

Precízne nastavenie úrovne ohrevu

Posuvné ovládanie dotykom poskytuje precíznu a rýchlu kontrolu nad úrovňou ohrevu. Nie je potreba klikať, stačí prstom prejsť po škále a zastaviť sa na potrebnej úrovni ohrevu.

Booster

Dosiahnutie varu behom chvíľky

Funkcia Booster urýchli nahriatie varnej zóny i samotné varenie. Voda v hrnci na cestoviny tak dosiahne varu rýchlejšie bez dlhého čakania.

Stop & Go™

Rýchle prerušenie a obnovenie ohrevu

Stop&Go je rýchle pozastavenie ohrevu. Doska si zapamätá nastavenie na všetkých varných zónach a dotykom tlačidla Stop&Go ho obnoví do rovnakého nastavenia v čase prerušenia.

Inštalácia, ktorú zvládnete sami

Jednoduchá inštalácia EasyFit umožňuje vloženie varnej dosky do výrezu v linke bez zložitého vŕtania a skrutkovania. Varná doska EasyFit má na bokoch systém pre zacvaknutie, takže ju stačí do výrezu vložiť. Len nezabudnite, že zapojenie varnej dosky je vždy nutné zveriť do rúk odborníka elektrikára.

BEKO
43003011

Dátový hárok

Ovládanie
Dotykové
Farba
Biela
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

HII64500FHTW varná doska ind. BEKO