AKCIA
IKB64431XB varná doska indu. AEG
IKB64431XB varná doska indu. AEG

IKB64431XB varná doska indu. AEG

Doska indukčná; AEG Mastery Hob2Hood IKB64431XB; Šírka (cm): 60; Propojení varných zón: Windmill; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitální ukazatel pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; PowerSlide: Nie; Dětská pojistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 576x516; Power Management:Nie; SenseCook: Nie; 5 rokov záruka na ce...

599,00 €
S DPH
Produkt je vypredaný. Dostupnosť na otázku.
Doprava zdarma
Množstvo:
Kód produktu: 45040
Napiste nam!Našli ste niekde lepšiu cenu? Napíšte nám!

Detaily produktu

Indukcia vám pomôže rýchlejšie zvládnuť všetky kuchárske techniky a dokáže dokonca prevariť vodu za menej ako 90 sekúnd. Úpravy ohrevu sú také precízne, že vám pomôžu dosiahnuť tú najlahodnejšiu chuť a textúru pri každom varení.
AEG - Indukčný varný panel - IKB64431XB

Vyspelé automatické ovládanie odsávača

Jedinečná funkcia Hob2Hood tohto varného panela bezdrôtovo komunikuje s odsávačom pár Hob2Hood, automaticky zapína osvetlenie a odsávanie a reguluje výkon podľa aktuálnych potrieb.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64431XB

Prepnite priamo na správnu teplotu

Ovládače tepla tejto varnej dosky umožňujú priamo ich presne prenúť na správnu teplotu. Jednoducho sa dotknite správnej úrovne na posuvnom ovládači.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64431XB

Na varnom paneli MaxiSense® môžete varné nádoby položiť kamkoľvek

Na tomto indukčnom varnom paneli MaxiSense® môžete položiť varnú nádobu kamkoľvek – netreba ich dávať všetky doprostred kruhu. Stačí sa uistiť, že zakrýva stredový krížik, a jeho zóny sa automaticky prispôsobia veľkosti a umiestneniu varných nádob. Vďaka tejto technológii môžete variť aj v dlhých nádobách alebo vo viacerých širších nádobách súčasne.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64431XB

Zabezpečuje najúčinnejšiu konverziu výkonu na teplo

S indukčnou technológiou nie je na dosiahnutie požadovanej teploty potrebné žiadne predhrievanie, takže výkon sa premení na teplo čo najúčinnejšie.

AEG - Indukčný varný panel - IKB64431XB

Maximálny výkon na požiadanie

Funkcia doplnkového ohrevu tejto varnej dosky je veľmi vhodná, keď niečo potrebujete prudko ohriať. Pomocou tejto funkcie to dosiahnete veľmi rýchlo.

Inteligentná domácnosť

Viete, že spotrebiče AEG s konektivitou môžete pripojiť k domácej Wi-Fi a cez aplikáciu Google Home ich ovládať hlasom? Stačí nahlas vysloviť „Ok Google“ a môžete začať rozdávať príkazy. Napríklad Turn on the oven (Zapni rúru) alebo Set oven temperature to 200 degrees (Nastav teplotu rúry na 200 stupňov) a mnohé iné. Nie je to úžasné?! A taká môže byť realita aj vo vašej domácnosti.

AEG
40044060

Dátový hárok

Materiál - prevedenie
Sklo
Ovládanie
Dotykové
Farba
Čierna
Nový produkt

16 dalších produktov v rovnakej kategórii:

IKB64431XB varná doska indu. AEG

599,00 €
S DPH